عزیزم،مگه شما تو کامپیوتر من هستی که ببینی من افت فریم شدید دارم یا نه؟ :D والا چیزی که ما دیدیم و احساس کردیم و البته fraps نشون داد،فریم از 45 به 25 رسید...اون هم به صورت کاملا یهویی :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadic4 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد cpu هم ، فکر نمیکنم این بازی از B.F.3 سنگینتر باشه...من اون رو با اینکه سرعت هاردم پایینه،ولی تنظیمات رو روی بیخش!گذاشتم و 45 فریم میگرفتم!! :)
دوستانی که cpu بسیار بسیار قوی تر از من هم دارند،مثل i5 و i7 ، با این بازی مشکل دارند...تو صفحه های قبلی هست!
ما که داریم با همین فریم بازی میکنیم تا ببینیم چی میشه :D
--------
جدای از این صحبتها،بازی بسیار زیبایی هست..گرافیکش هم خیلی بالاست....فقط من نمی دونم چرا این قابلیت اسپرت کردن ماشین به صورت جز به جز وجود نداره.....کلا تعجب میکنم که دلیل همچین چیزی،چی میتونه باشه.. :|
اگر توجه کرده باشین،با برنده شدن در مسابقات چیزای مختلفی باز میشه که اون چیز ها هم دقیقا همون چیز هایی هست که قبلا بود!!!(چی گفتم :D )
منظورم اینه که اگر میشد از همونا برای اسپرت کردن ماشین استفاده کرد،خیلی عالی میشد........ولی به نظرم من تو هر بازی حرف اول رو هیجان میزنه و بعد داستان،که شکر خدا،بازی بسیار خوب کار شده.
@};-