من سرویس ۱ مگ شاتل دارم تا یک هفته قبل سرعت روزانه و شبانه یکی بود (۲۴۰ الی ۲۷۰ کیلو)لا
الان یک هفته ست ساعت ۱ که میشه کلا میخوابه
مکس سرعت دانلود میاد روی ۱۶
هیچ سایتی باز نمیکنه
همه جا اینجوری شده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من سرویس ۱ مگ شاتل دارم تا یک هفته قبل سرعت روزانه و شبانه یکی بود (۲۴۰ الی ۲۷۰ کیلو)لا
الان یک هفته ست ساعت ۱ که میشه کلا میخوابه
مکس سرعت دانلود میاد روی ۱۶
هیچ سایتی باز نمیکنه
همه جا اینجوری شده؟
شرکت شاتل برای دانلود شبانه محدودیت گذاشته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه بیشتر از 900 یا 800 مگ دانلود کنید اکانتتون رو شیر میکنه و سرعت به شدت افت میکنه .
تنها راهش هم عوض کردن شرکت سرویس دهنده هست !
علی جان اگه این بند قانونشون درست باشه ، منتظر افت سرعت باش :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از کی محدودیت گزاشته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
۹۰۰ مگ چیه من ۱.۵ ماه بود شبی ۳ الی ۶ گیگ دانلود میکردم:دی
من الان یک هفته ست چیزی دانلود نکردم از شیر در نمیارن؟ توبه کردم ها:D:D
من به هزار امید اومدم روی شاتل
قرارداد یک ساله بستم ۱۰ ماه دیگه مونده:((
امید جان همش کشکه بیخیال سرعت رو بچسب :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از این سرویس دوستانم دارن ، همش تو کار لایروبی اینترنت هستن:))
عزیزان بنده آسیاتک دارم خیلی ناراضیم! اینترنت 2 مگ دارم سرعت دانلودش 200 هست و شب هم 80 تا ! بهم گفتن کیفیت خطط پایینه و snr = 12 است.
من خیلی الان ناراحتم یه زمان اینترنت همیارنت داغون با ماهی 12 تومن می دادم برام 120 تا فیکس دانلود می کرد از این آسیاتک که دارم ماهی 44 تومن می دم بهتر بود! (چون من فقط شب دانلود می کنم.)
الان چی کار کنم؟ می خوام isp را عوض کنم و صبا نت بگیرم.
شیراز --- مرکز مخابرات ایمان.
یکی از فامیلامون تازه خریده . بعد از چند شب که زیاد دانلود کرده یهو سرعتش افت کرده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زنگ زده بود که شاتل و گفته بودن شما بیش از حد مجاز دانلود کردی . واسه همین اکانتتون شیر میشه !!!
فک کنم زنگ بزنین بهشون بگین برمیگردونن . ولی اگه دوباره بیش از حد مجاز دانلود کنید شیر میکنن !!!
علی جان خدا کنه اینجوری باشه :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم بعد از تموم شدن اکانت میام صبانت .
فقط اگه بشه یه تست از سایت speedtest.net هم بذارین .
اگه call of duty mw3 آنلاین هم بازی میکنین پینگتونم بگین .
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیز خط شما وضعیتش زیاد جالب نیست !
SNR دانلود شما 13.1 دسی بل هست . که باید تقریبا بین 25 الی 35 باشه . SNR نسبت سیگنال به نویزه . هرچی مقدارش بیشتر باشه نویز خطتون کمتره .
attenuation خط هم زیاد جالب نیست . این پارامتر به فاصله شما از مرکز مخابراتی ربط داره (البته تا جایی که من اطلاعات دارم)
شما بهتره در قسمت ورودی خونه یه بار تست کنین . بینین همین مشکلات رو دارین یا نه .
اگه مشکلات وجود داشت ، یعنی مشکل از طرف ISP یا مخابراته .
اگه مشکلتون حل شد ، یعنی مشکل داخلی دارین .
امید جان تست از Speed Test که صفحه قبل هم از سرور ایران و هم از سرور آنکارا قرار دادم.نقل قول:
آنلاین والا فعلا تست نکردم چون با این کارت داخل امضا که تازگیا دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم به زور BF4 رو در رزولیشن فوق العاده 200*200 بازی میکنم 10 فریم میده با اورکلاک میشه 19 فریم:))
هیچی باز نمیکنه که بخوام تازه باهاش آنلاین هم بازی کنم.:d
به نظرم بیا صبا نت ولی فقط یه مشکلی هست پورت خالی نداره باید یه مدتی تو نوبت باشی.
من حدودا یک ماه تو نوبت بودم شانس آوردم 80 پورت به منطقه ما اضافه کردن ، به من پورت خالی رسید و الا یه دو هفته دیگه تو نوبت بودم;)
نقل قول:
عزیز ما از مرکز مخابرات زیاد فاصله نداریم. من تست کردم و به نظر می آد مشکل از مخابرات است. ممکن است مشکل از isp باشد؟
من الان دقیقا باید چی کار کنم؟ برم مرکز مخابرات ایمان اونجا چک کنن ببین خط من چشه؟ isp را عوض کنم یا نکنم؟
من شنیدم مرکز مخابرات ایمان یکی از ضعیف ترین ها تو شیراز است. به هر حال اگر چاره ای نبود وایرلس می گیرم. چون اینترنت برای من یعنی زندگی!
دوستانی که تو شیراز صبانت دارند خیلی از سرعتش تعریف می کنند. ولی با این خط ضعیف ما فکر نکنم به جایی برسیم.
شما یه بار کارهایی که من گفتم رو انجام بدین .نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مودم رو به سیم تلفنی ورودی ساختمان وصل و تست کنین .
اگه مشکل حل نشد یا از isp ه یا مخابرات
اگه از isp باشه با تعویضش مشکل حل میشه . اگه مشکل از مخابرات باشه همون کاری که گفتین انجام بدین . یعنی وایرلس بگیرین .