با کانکشن 1 هم همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سرویس محدود 10 مگابیت 4 گیگ ترافیک ماهانه. خیر نامحدود نداره :دی 2 تا 7 صبح رایگان
نمایش نسخه قابل چاپ
با کانکشن 1 هم همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سرویس محدود 10 مگابیت 4 گیگ ترافیک ماهانه. خیر نامحدود نداره :دی 2 تا 7 صبح رایگان
نا محدود رو کلا حذف کردن
شرکت های دیگه به طرز وحشتانکی اینترنت نا محدود میدن
مثلا میگن 512 با حداقل حجم 15 گیگ دانلود در ماه....قیمت سرسام آور...اونوقت بعد از اینکه 15 گیگ تموم شد، میان با یه روشی خیلی عجیب غریب، بقیه ی حجم رو حساب می کنن
تنها شرکتی که نامحدود میده، مخابرات هستش...فقط هم سرعت های 128 256 و 512 رو داره
تا دو ماه پیش هم 1 مگ رو نامحدود میداد...با قیمت 45 تومن اگر اشتباه نکنم....من میخواستم بگیرم که برداشتنش
حالا 512 داریم، خدا رو شکر هر ماه 100 گیگ رو دانلود میکنم دیگه :)
@};-
من هم نامحدود مخابرات دارم 512 ماهی 100 - 90 گیگ دانلود میکنم ولی توی سایت میشه درخواست زد بکنن 1 مگ من خودم 2 بار تغیر دادم از 512 به 1 مگ از 1 مگ یه 512 خیلی هم سریع ساعت 10 صبخ درخواست دادم ساعت 2 بعد از ظهر سرعت رفت بالا فقط هم با یه فرم ساده توی سایت مخابرات!
-------------------------------------------
الان رفتم چک کردم سرعت 1 مگ رو برداشتن فقط 128 - 256 - 512 داره :(
مخابرات واقعا عالی هست. دیشب تو ساعت رایگان از ساعت 2 تا 3 بازی Metal Gear Solid V Ground Zeroes رو کامل دانلود کرد :)) ساعتی 3 گیگ میزنه
سلام دوستان
منم مخابرات نامحدود(شبانه) دارم منتها با سرعت 1M، شبی حدود 3.5تا4 گیگ دانلود میکنم...!:>
جالبه...، مخابرات اینجا هم دیگه هیچوقت همچین سرویسی ارائه نمیده...:|
شانس آوردیم...:d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان یه نکته خدمتتون عرض کنم
دوستانی که ADSL دارن به جای سیم تلفن از کابل شبکه CAT5 استفاده کنید نتیجشو حتما متوجه میشید. سوکت تلفن را روی کابل CAT5 پانچ کنید
من انجام دادم Downstream از 2450 به 5184 تغییر پیدا کرد !
سلام عرفان جان بنده کابل کت 5 دارم چطوری سوکت تلفن رو پانچ کنم میشه یکمی توضیح بدید ممنون@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza Y [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا زیاد سخت نیست 2 تا سوکت تلفن بگیرید و دو رشته از کابل رو انتخاب کنید و با دستگاه پانچ پرس کنید دقیقا مثل سوکت شبکه
عرفان جان دقیقا چه اتفاقی میوفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Downstream اینقدر میره بالا؟ رو پینگ هم تاثیر داره؟رو نامحدود مخابرات هم جواب میده؟
2مگ مخابرات[-(
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دانلود رایگان شبانه هم سرعت 6تا 7 کیلوبایت =((