[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت دانلودش آره متوسطش حدودا ۳۵ هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی پینگش برا من چندان متغیر نیست.قطعی و تایم اوت هم آره هفته ای شاید یه بار اینطوری میشه.اونم نهایت نیم ساعته حل میشه.
البته اینم بگم ها منزل ما به مخابرات منطقه مون خیلی نزدیکه.
فکر میکنم این مورد باعث ميشه که کیفیت خط بنده بهتر باشه.
این مورد رو که گفتم، از چند نفر شنیدم،خودمم بهش شک دارم.
از دوستان ی که تو این موضوع خبره هستن خواهش میکنم این موضوع رو یکم موشکافی ش کنن،ببینیم جریان چیه؟:-)
Sent from my ST15i using Tapatalk 4 Beta
سلام @};-
متاسفانه آسیاتک محدودیت اختصاص پورت داره توی مرکز مخایراتی خط بنده :((
مجبورم چند هفته ای روی Art6 شاتل بمونم
ای بابا ، ای بابا ؛ ریا نباشه اینم نته ماست !
یادم نیست قبلا گذاشتم یا نه ...
سلام دوستان در حال حاضر از شاتل اینترنت میگیرم سرعت دانلود شبانه حدود 256 کیوبایت بود و از 1 شب تا 8 صبح حدود 4 گیگابایت دانلود داشتم ولی الان سرعتم رو کم کردن روی 2 کیلوبایت و 7 شبی هست که به این صورت سپری میشه با بخش فنی هم صحبت کردم چرندیات تحویل دادند ممنون میشم اگه دوستان شرکتی معرفی کننده که دانلود شبانش کم نشه حدود 32 کیلوبایت هم باشه راضی هستم ولی 2 دیگه خیلی ستمه ممنون@};-
مخابرات بگیر خیال خودت رو راحت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza Y [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نامحدود بگیر.با سرعت کم بزن همیشه بزن.:d
کلا شاتل رو بیخیال شو
رضا جان چند پست قبل من رو بخون ببین چی نوشته در مورد شاتل.
پست 335
ممنونم عطا جان بابت پیشنهاد علی جان پست شما رو هم خوندم ولی ماکس نت از اصفهان پشتیبانی نمیکنه ما خط رو به همون مخابرات نا محدود تغییر بدیم؟قیمتش چند هست؟کسی از دوستان از وضعیت خدمات آسیاتک خبر نداره؟
اره هر جا سرویس الان داری تخلیه کن و از مخابرات بگیر البته بپرس ببین مخابرات اصفهان اصلا نامحدود داره چون یه سری مناطق ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza Y [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمت 1 مگ نامحدود برای تهران که 37 تومن هست اصفهان باید بپرسی ولی همین حدود قیمت هست
پس از همون مخابرات سرویس میگیریم فقط یه سوال عطا جان سرویس 1 مگابیت مساوی میشه با 128 کیلوبایت یعنی هنگام استفاده از برنامه های مثل IDM باید شاهد این سرعت باشیم آیا همین طوره یا فقط اسمی چنین چیزی میگن و در عمل کمتره؟آخه من همین الان دارم 128 میگیرم ولی عملا سرعتم 2 مگابیت هست و فقط از دانلود شبانه شکایت دارم البته منظورم منطقه خودتون هست میدونم از وضعیت اصفهان اطلاعی ندارید.با تشکر از دوستان عزیز@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]