صبانت. 1 مگ نقره ای - 3 ماهه 300 گیگ و 500 تومن. 3 ماهه 600 گیگ و 750 تومن.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صبانت. 1 مگ نقره ای - 3 ماهه 300 گیگ و 500 تومن. 3 ماهه 600 گیگ و 750 تومن.
سلام
من از دو isp سرویس اینترنت دارم یکی برای مغازه یکی برای منزل .
حالا قد دارم سرویس منزل را تخلیه کنم و از مخابرات سرویس بگیرم . Isp .......... هست دستور تخلیه دادم ولی هنوز تخلیه نکردن ، اینکه میگن هنوز از رانژه در نیومده چیه ؟ و امکان داره پروسه خارج شدن از رانژه رو توضیح بدید .
ممنون
دستگاهی به اسم dslam که خطوط مشترکین درش جمع میشه و این خطوط متصل به adsl میشه خط شما رو اگر از این دستگاه خارج کنن adsl خط شما قطع میشه و خط از رانزه خارج میشهنقل قول:
magiteq عزیز ممنون
حالا متوجه شدم که رانژه چیه !
سلام
کسی از hiweb.ir سرویس گرفته؟ اینطوری که من خوندم 8 مگابیت با ترافیک 16 گیگ ارائه میده 45,000 تومان
به ادعای hiweb سرعت کم نمیشه و تا max سرعتی که خطوط تلفن کاربر اجازه میده سرعت ارائه میشه
از یه طرف دیگه این لیست رو ارائه داده که قیمتاش فرق خاصی نداره :|
اگر کسی تست کرده hiweb رو یه ندا بده @};-
بیش از اینکه فکر کنی این پهنای باند به ضررت هست و به سود isp. چون بابت کیلوبایت های دانلودت ازت پول میگیره و با باز کردن 20 تا page به راحتی 100mb از ترافیکت میره.نقل قول:
و چون این سرویس به هیچ وجه یا شبانه نداره یا اگر هم داشته باشه غیر ممکنه بالاتر از 128k بهت دان بده تازه تو بهترین حالت ممکن.
استفاده از پهنای باند بیش از 2m در ایران به هیچ وجه به صرفه نیست.
مگر اینکه یا نامحدود باشه یا پینگ خیلی خوبی داشته باشه و یا اینکه سرعت شبانه و روزانه اش به یک اندازه باشه.سایتش هم که down شده.
سلام عطا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای همین پرسیدم اگر کسی استفاده کرده یه اطلاع بده ببینیم چجوریه
سلام @};-
وضعیت امروز ART4 از شاتل
سرور تهرانه و ساعت غیر رایگان که کیفیت هر چقدر هم که بالا باشه بی معنی میشه و بی مصرف.نقل قول:
برای سرویس art ساعت رایگان و غیر رایگان معنی نداره دوست من @};- اتفاقا تا الان 7.5 گیگ دانلود کردم حالا من نمیدونم منظور شما از سرور تهران و بی مصرفی چی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون ترافیک محدودیتی نداره