دوستان وقتی آپدیت میکنید ، از سیو هاتون بک آپ بگیرید.. چون بعد از نصب آپدیت و فعالساز مخصوص ورژن ، سیوهاتون میپره!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان وقتی آپدیت میکنید ، از سیو هاتون بک آپ بگیرید.. چون بعد از نصب آپدیت و فعالساز مخصوص ورژن ، سیوهاتون میپره!!!
با نرم افزار GPU-z می تونید درصد لود GPU رو(max,min,avg)و با استفاده از گجت CPU meter درصد لود CPU رو براحتی مشاهده کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryancoe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر و احترام@};-
ممنون ، من cap2 مخصوص کاتالیست 12.11 رو هم نصب دارم منتها افاقه ای نداشت ، یحتمل باید منتظر ارائه درایور رسمی و جدید بمونم ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
بازی تازه به دستم رسید
روی 1080P و تنظیمات ULTRA 50تا60فریم میگیرم فقط این micro shuttering ها چشمو اذیت میکنه
راه حلی براش نیست؟
آپدیت هم نکردمش هنوز..
راستی این HBAO بهتره یا HDAO ؟
چون روی HDAO گذاشتم BOOOOM فریم ده بیست تا کم شد
حالا MSAA که جای خودش همیشه خاموشه
سلام دوست عزیز و مهربانم ، hdao کیفیت سایزنی در بازی و افزایش میده اما انقدر قبل لمس نیست که حساسیت به خرج بدی mxaa هم در حالت 4 بهترین هست ، و ssao هم گزینه خوبی هست برای nvidiaنقل قول:
نوشته اصلی توسط rouly [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منظورتون از micro shuttering چی هست ..مشه یک اسکرین شات قرار بدین.
با تشکر@};-
ارادتمند آقا فرشاد هم هستیم
در مورد Micro shuttering که البته تو فروم های خارجی تقریبا 90درصد باهاش مشکل دارن همین لرزش و ریز بریدگی های تصویر هست که مثلا وقتی داری با 50فریم بازی میکنی انگار داری با 20فریم بازی میکنی و اون پروفرمنسی که از 50فریم توقعش رو داریم اصلا وجود نداره
نمیدونم شاید از دید بعضی ها به چشم نیاد ولی بازی اصلا smooth نیست و فقط هم این مشکل تو حالت DX11 وجود داره
البته من آپدیت نریختم ولی ظاهرا فرقی هم نداره
حالا چندتا راه حل پیدا کردم فردا شب تست کنم ببینم چی میشه
دوست عزیزم ...در آخرین آپدیت که بنده استفاده کردم روح الا.. جان هیچ مشکلی ندیدم نه لرزش نه ریز پریدگی....اصلا همچین چیزی و من ندیدیم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جای تعجب داشت....@};-
درود
دوستان چندتا سوال داشتم:
این گزینه ی gpu max buffered frames که از 1 تا 5 هم قابل تغییره چیکار میکنه؟
آخرین آپدیت واسه بازی نسخه ی 1.4 هست؟
راستی رو تنظیمات حالت custom میشه یکی چندتا از گزینه ها رو از حالت پیش فرض ultra هم بالاتر برد.
در ی کلام می تونم بگم بازی فوق العاده است. بسی لذت بردیم . واقعا خیلی خیلی بهتر از ac iii هست. خیلی.به دوستان توصیه میشه حتمنا بازی کنند. 100 در صد .
سلام دوست عزیزم ، این بازی تا نسخه 1.04 آپدیت داده که اگر همه آپدیت ها را داشته باشید خیلی بهتر هست ، فقط به نسخه آخر 1.04 کفایت نکنید ، در ضمن نسخه 1.04 باعث از کار افتادن SAVE بازی میشه قبل از نصب نسخه 1.04 از SAVE خودتون کپی بگیرید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAKAN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد گزینه ایی که فرمودید دقیقا کاری و انجام میده که در کنترل پنل انویدیا هست ، این آپشن به این عنوان هست که از تمامی قدرت کارت گرافیک برای پردازش استفاده میکنه.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باعث افزایش کیفیت و فشار بیشتر بر روی کارت گرافیک هست از اسم این آپشن کاملا مشخص است ( استفاده از حداکثر GPU برای فریم ) .
در آپشن گرافیکی بازی گزینه ایی بیش از Ultra وجود نداره و این گزینه ها فقط برای چند آپشن هست بافی آپشن ها Very High هستند.
با تشکر و سپاس@};-