این maximum pre rendering را روی چه عددی بذاریم خوبه که از حداکثر توان gpu ها استفاده بشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این maximum pre rendering را روی چه عددی بذاریم خوبه که از حداکثر توان gpu ها استفاده بشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزم ، احتیاجی به تنظیمات در کنترل پنل انویدیا نیست ، توی تنظیمات بازی روی 5 بذارید کفایت میکنه ، عدد و توی کنترل پنل بالا ببرید دچار نا هماهنگی با بازی میشه ، پیشنهادی خود Nvidia بر روی 3 هست ..اما شما مانند بازی روی 5 قرار بدین ...نتیجه حاصل شده را گزارش کنید تا دیگر دوستان نیز استفاده کنند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر و احترام@};-
فرشادجان تغییر محسوسی مشاهده نشد فقط رو 5 که گذاشتم یه بار کارت گرافیک سکته ناقص زد :)
ولتاژ کم آورده بود;)
راستی این آپشن Alpha coverage چیه؟
تغییری هم بوجود نمیاره نه تو فریم و نه از لحاظ بصری
سلام روح الا.. جان ، عزیزم Alpha coverage مربوط به گزینه آپشن Enhanced میشه که در این حالت برای DX11 فعالیت بهتری داره و از لحاظ بصری در پوشش شاخ و برگ درختان اثر میذاره (با شفافیت و وضوح بیشتر)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر دوست عزیزم@};-
دقت کردید این بازی در حال low هم گرافیک فوق العاده ای داره و حتی از گرافیک خیلی بازها در حالت high هم بهتره؟؟
دوست من با یه گرافیک 9500 داره بازی میکنه این افکتهای تابیدن نور از میان برگ هارو داشت.. کفم برید..تازه فریمش هم خوب یود..یوبی چه کرده لامصب
با این شات که گرفتم بیش از همه حال میکنم..میدونم کرایسیس فنهای خودشو داره اما واقعا فارکرای3 هم ازش کمتر نیست..فقط یه مقدار از لحاظ فیزیک ضعیفه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من هم تمومش کردم
ولی خوب آتیش گرفتنه درختان و حمله تمساح و ببر و ... خیلی جالب بود و باعث میشه زمانی که داری تو جنگل یا نزدیک دریا راه میری مدام این ترس باهات باشه که الان یه چیزی بهت حمله میکنه و خداییش استرس داره (ضربانه قلب هم که ) :-*
البته حیوانات خشکی قبل از حمله صدا در میارن که باعث میشه ادم متوجه بشه ؛ در مورد تمساح هم هرجا نیلوفر آبی توی آب بود تمساحم همونجا بود :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی اتشسوزی هاش جالب بود .
بنده برای اینکه هر دو پایان رو ببینم 2 بار بازی رو تموم کردم و عاشق تنفنگ اسنایپرش بودم :دی
منم که خیلی وقته این بازی رو تموم کردم. :D
به نظر من FarCry 3 هیچی کم نداره، از هر لحاظ کامله ;)
اینم سیو 100% Full بازی من که فقط یه مشت اشیا سنگی و از اینجور چیزا رو نگرفتم...
همه Skill ها و Crafting کامل شده... B-) (دیگه موندم که توی بازی چیکار کنم :D)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
*محل کپی فایلها: C:\ProgramData
:((
آپدیت 1.04 رو نصب کردم تمام سیوهام پاک شده!!!
سیو رو دانلود کردم ولی هیچ فولدری به نام programdata نه در درایو C و نه در محل نصب بازی پیدا نکردم.فقط یه فولد به نام My game در My document هست که فقط یه فایل 3KB به نام Gamerprofile هست که مربوط به Farcry3 هست ولی فایل های سیو هم اونجا کپی کردم بازهم کار نکرد!
حالا باید سیو ها رو کجا بریزم؟!
در ضمن Black box هست.
سلام آقا رضایه گل گلابنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیز دل شما باید قبل از نصب آپدیت از سیوات یه کپی می گرفتی ، بعد از نصب آپدیت سیوا غیر فعال میشن ، آقا فرشادم تو چند تا پست قبل تر اشاره کرده بودن .
محل سیو های بازی هم اول شما باید گزینه ی Show Hidden Files And Folders رو از داخل فولدر آپشن داخل کنترل پنل فعالش بکنی تا فایل های هیدن نمایان بشن ، بعدش دنبال این آدرس بگرد
C:/ProgramData/Orbit/46
سیوایه بازی اینجایه : دی