مکان همه ماشین ها:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مکان همه ماشین ها:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هوش مصنوعی باحالی دارند تو مسابقه به یکی بزنی اونم بهت میزنه
توجه کردید ماشین حریف رو میخا پلیسا نمیره در واقع اگرم بره پنچر نمیشه ودم دیدم ماشینه رو میخ رفت پنچر نشد اونقت ما بریم هر چهار چرخ پنچر میشه !
دیروز بعد از اینکه خسته کوفته خواستم بیام خونه رفتم این بازیو خریدم با ذوق و شوق اومدم نصب کنم دیدم نوشته MOH.warfighter که اونجا گفتم .....wtf????????
انقدر خورد تو ذوقم حالم گرفته شد بعد رفته پیش فروشنده سی دی درستشو برام کپی کرد اومدم خونه نصبش کردم
اگه گرافیکش رو خیلی ببریم بالا واقعا حال میده اما اگه بیاریم پایین ضد حال!
بازی قشنگی بود ولی این پلیساش خیلی بی *اموسن.....یعنی ول نمیکنن ادمو
چند چیز این بازی به نظر من چندان جالب نیست.
اینکه همون اول بازی 2 دیقه تو شهر بگردی کل ماشینا رو میشه پیدا کرد...:-P
به نظر من مثل اول برای بدست آوردن ماشینا زحمت بکشیم جالب تر بود.
یه چیز دیگه هم اینکه خیلی زیاد ماشین Crash میشه....یکم برخورد کرد دیگه کار تمومه... :D
ولی در کل بازی بدی نیست، اما به خوبی نسخه های قبل (Hot Pursuit و ...) نمیشه/
عرفان جان خدا بگم چیکارت نکنه با این نقشه ماشین های توی مپی که گذاشتی :دی
یعنی بازیو ول کردم افتادم دنبال Agera R و اوانتادور که پیداشون کنم اما همه رو پیدا کردم جز اینا :دی
اما فکر کنم دارم توهم میزنم و این ماشینا رو نمیشه همین اول پیدا کرد :دی
=)))))))) مهدی جان Agera R رو باید مسابقه بدین تا باز بشه توی شهر نیستش :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سر لامبور گینی موهام سفید شد بعد فهمیدم با مسابقه به دست می ادنقل قول:
یعنی بازیو ول کردم افتادم دنبال Agera R و اوانتادور که پیداشون کنم اما همه رو پیدا کردم جز اینا :دی
ببین دو نوع مسابقست یکی مسابقات اصلیه فقط با یک ماشین دیگه مسابقه میدید(دموی اولش رد نکن واقعا دیدن داره ) بعد از بردم باید بیفتی به جونش باید ماشین حریفو داغون کنی تا تو لیست ماشینات بیاد
اگه بعد از مسابقات گمش کردی ایراد نداره یارو کرم داره هر از گاهی سر به سرت میگذاره
یکی هم ماسبقات فرعیه معمولا جوایزش ازاد کردن اپدیت ماشینه اونم با همون ماشینی که بردی نه همه ماشینا (دموهای اولش بیخوده من که همشو رد میکنم )
مسابقه اصلی با مربع قرمز مشخص شده مسابقه فرعی با مربع سبز
نیسان GT-r پیدا کردم واقعا حال گیریه جز مزخرفترین ماشیناس تازه مدل 2012 هستش!!! واقعا افتضاح درستش کردن شتاب بنز SL63 از Gtr بهتره در صورتی که GT-R تو شتاب مخصوصا شتاب اولیه خیلی به Agera-R نزدیکه !!!!!!!
برای کسی که به صدای اصلی اهمیت میده اکثر ماشین ها اصلا صدای واقعی خودشون نیست و اینکه گاراژ اختصاصی تیونینگ نداره خیلی مسخره هستش
در کل خوبه اما ایرادات خیلی بدی داره که اگه این ایرادات نبودن واقعا با یک استثنا طرف بودیم
ماشینا که اصلا بالانس نیست از نظر ماشینا از تعقیب داغ هم ضعیفتر عمل کردهنقل قول:
نیسان GT-r پیدا کردم واقعا حال گیریه جز مزخرفترین ماشیناس تازه مدل 2012 هستش!!! واقعا افتضاح درستش کردن شتاب بنز SL63 از Gtr بهتره در صورتی که GT-R تو شتاب مخصوصا شتاب اولیه خیلی به Agera-R نزدیکه !!!!!!!
برای کسی که به صدای اصلی اهمیت میده اکثر ماشین ها اصلا صدای واقعی خودشون نیست و اینکه گاراژ اختصاصی تیونینگ نداره خیلی مسخره هستش