سلام .. میشه بگید با سیستمی که من دارم ، میشه این بازی رو با گرافیک خوب بازی کرد؟!:-S
گرافیک : Nvidia 450 gts ddr5 1gig
cpu : Core 2 E6600 intel 3.06ghz
ram : 2 gig
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .. میشه بگید با سیستمی که من دارم ، میشه این بازی رو با گرافیک خوب بازی کرد؟!:-S
گرافیک : Nvidia 450 gts ddr5 1gig
cpu : Core 2 E6600 intel 3.06ghz
ram : 2 gig
بله دوست عزیز. میشه بازی کرد منتها نه در بهترین سطح.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryancoe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از طرفی ممکنه ظرفیت پایین رم سیستم شما باعث کندی بازی بشه.
بستگی به این داره که شما بخواهید در چه رزولوشنی بازی رو انجام بدید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryancoe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در رزولوشن های Full HD بله سیستم شما قادر به اجرای بازی در بهترین نحو نمی باشد،اما در رزولوشن های پایین شما توانایی تجربه ی بازی با جزئیات بالا یا متوسط را دارید.
فاکتور محدود کننده ی دیگر بازی،رم سیستم شما می باشد.حتما تا قبل از انتشار بازی های جدید،برای خرید رم 2GB دیگری اقدام کنید.
آره دوست عزیز من ... :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط fat-man [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همینطوره .. نمره که جالبه ...
متا هم باید بالای 9 باشه ... این همه انتظار مردمو بردن بالا ... میگیره بالای 9 ... :d
-------------
آقا مشاور دیگه پیشنهادی نداری ؟ :d
وقتي ادج همچين نمره اي بده ديگههههههههههههه یعنی ته بازی :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط fat-man [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کیا بازی کردند تیونینگش چه طوره
هرکی بازی کرده یه کم واسه ما تاریف کنه
صفحه ی پیش یکی چند اسکرینشات گذاشت ولی به نظر می اومد تمش مال موست وانتد قدیمیه بوده باشه
سالار جان ؟!نقل قول:
مگه اومده ؟!
:d
فیدبک بوده :دی
نمراتش دیدم فکر کردم اومده اون عکسارو دیدم کلا از بازی زده شدم دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Classic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زمانی که بازی منتشر بشه و بر روی سیستم نصب باشه و بازی و تموم کرده باشیم میتونیم در موردش قضاوت کنیم ، یادمون باشه برای هر بازی زحمت کشیده میشه ، حتی بازی هایی که شاید همه ما دوستان از اون لذت نبریم ، اما نباید این مسئله فراموش بشه که باید به سازندگان بازی و خود بازی احترام گذاشت ، (بازی های pc همشون دارای مشکلاتی هستند اما ما که در کشوری زندگی میکنیم که با مبلغ ناچیز بازی هارو بدست میاریم ، کمی منطقی در مورد بازی ها صحبت کنیم خیلی بهتر هست.
با احترام به تمامی نظرات دوستان.
nice
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]