رو عکس ها کلیک کنید کیفیت اصلی هم میبینید :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
رو عکس ها کلیک کنید کیفیت اصلی هم میبینید :دی
دست فرشاد و عرفان عزیز درد نکنه مشکل گیر کردن که ظاهرا" لگ میگن هم رفع شد :دی تنظیمات روی high هست
خیلی ممنون
بازیو نصب کردم
جالبه منو نداره بازی اپدیت عوض کردن بازی همه در شهر انجام میشه
حس میکنم این بازی پرت مستقیم کنسول نیست با تنظیمات اولیش 60 فریم میگرفتم وقتی تنظیماتو تا اخر بردم بالا شد 30 فریم 35
باید ارتقاع بدم سیستممو :((
حالا اومدم بیرون تا فرمونو وصل کنم امیدوارم با جویستیک فرمون سازگاری داشته باشه
منو نداره؟؟؟؟؟؟...این از اون حرفا بود سالار جان.
10 دقیقه رفتم منو منظورم منوی خود بازیه نه اونی که با esc می اد من گاراژ ندیدم نیوگیم ندیدم انگار بیشتر کارا تو شهر انجام میشه عوض کردن ماشین تیونینگ غیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عوض کردن ماشی هم با کلید 6 ناملاک 4 ناملاک - 8 ناملاک-2 ناملاک ....منوی میاد که میتونی مسابقات جدید و برای ماشین مربوطه انتخاب کنی ، اگر ماشین شما آپدیتی داره انجامش بدی ، و همین طور ماشینهایی که دریافت کردید و عوض کنید....
حالا اگر طرف بخواد quick race بره باید چی کار کنه البته نداشتن main menu مزیت سوئیچ مستقیم به محیط بازی رو داره که فکر میکنم هدفشون از ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کار شروع سریع و بدون معطلیست
بازی حرف نداره ، ولی حیف که با این افت فریم بازی بی مزه میشه!
همه نرم افزارا و فعالسازا رو تست کردم نشد ..
مشکل سخت افزاری دارم! مثل اینکه این بازیها واسه ما فقیر فقرا نیست!!
دوستان لذتشو ببرن!
با سلام خدمت گیمر های عزیز بزرگوار
بازی نصب کردم چندتا مرحله هم جلو رفتم ولی نـــــــــه نه اون نیدوفور اسپیدی که من فکرشو میکردم نبود.
درکل روند بازی بدک نیست ولی اصلا در حد اندازه های Most Wanted نیست فقط همون تعقیب گریز شو یدک میکشه یسری مسابقات تکراری بطبع هیجان خوبی هم داره .
اما خبری از اینکه بری گاراژ هر بلایی بخوای سر ماشین در بیاری نیست چنگی بدل نمیزنه .
دیگه کم کم دارم به این واقعیت میرسم که عکسای بازیها از خودشون قشنگ ترن.
درمجموع برای پر کردن وقت بازی خوبیه .
VFSDF 6/10
من روی سیستمم دوتا کیبورد دارم که یکیش خیلی قدیمیه اما خوراک بازی های Racing
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با دست راست کنترل ماشین و با چپ ترمز که خیلی عالی میشه ماشینو با این روش کنترل کرد خصوصا تو پیچ ها تند که احتیاج به ترمز سریع هست .رکوردهای خوبی زدم
نمیدونم دوستان دیگه چطوری بازی میکنن کیبورد فراسو FCR-8190 میتونه پیشنهاد خوبی برای اینجور بازیها باشه .البته اگه گیر بیاد چون خیلی قدیمیه.
من که کلا منتظر اساسین هستم ازین بازی نا امید شدم البته امروز نسخه ایکس باکس Call Of Duty Black Ops II منتشر شد که با عکسهایی که دیدم متاسفانه این بازی هم هیچگونه پیشرفتی تو گرافیک نداشته .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هرچی میکشیم از دست این قوطی حلبی هاست . حالا ببینیم به چه صورتی خواهد بود امیدوارم این بازی بازی خوبی از اب دربیاد.
شاد موفق پیروز باشید
دوستان
من دوتا لامبور گینی تو لیست ماشینام دارم فکنم چنتا دیگه هم باشه اگه هست محلشو بهم میگید
خیلی ممنون میشم این لامبور گینی که دازم خیلی اپدیتش کردم