خیلی خیلی ممنونم از اینکه زحمت کشیدین و واقعا اطلاعات جامع و کاملی رو در اختیار بنده قرار دادین برا یه سوال ساده من اینقدر توضیح دادین واقعا متشکرم
پس من اگر از gtx 460 در کنار این کارتی که دارم (7970) استفاده کنم میتونم براحتی و بدون مشکل از فیزیکس استفاده کنم (بدون افت فریم و کرش شدن و کندی و ...؟)
یعنی میشه 60 فریم گرفت ؟؟؟؟
با اینکار میشه از سایر قابلیت های کارتهای انویدیا هم بهره برد ؟
قیمت یه دسته دومش چنده ؟؟؟؟
با درایورهای جدید انویدیا هم میشه اینکارو انجام داد ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشید دوستان سوال پیچتون کردم واقعا شرمندم
میخواستم بپرسم یه چیزی تو امکانات جی پی یو ها نوشته که واحدش فلاپس هست میخواستم بپرسم این چیه ؟
آیا عملکرد و قدرت و توان کلی کارت گرافیک رو نشون میده ؟؟ (که بر اساس اون بشه قدرت کارت هارو با هم مقایسه کرد)
در مورد بازیها که گفتین :
مثلا تو بازی بتمن آرکام سیتی تو قسمت آنتی آلیاسینگ بعد از گزینه 8X MSAA گزینه ای تحت عنوان CSAA میاد که فقط تو کارتای انویدیا هست و در کارت های amd وجود نداره
و تا 32X هم هست یعنی این CSAA بهتر از MSAA هست در کل نگفتین کدوم بهتره و فرقشون در چیه ؟؟؟
و در بازی مورتال کمبت 9 وقتی با کارت انویدیا بازی رو اجرا میکنم گزینه ای بنام Transparency Anti Alissing فعال میشه که به ترتیب حاوی سه گزینه ی OFF و ATOC و SSAA هست ولی وقتی با کارت 7970 AMD بازی می کنم این گزینه فعال نیست ؟؟ (این گزینه چی هست و چکار میکنه ؟؟)
در کل چرا هیچی واسه کارتهای رادئون فعال نیست در صورتیکه در حال حاضر قویترین کارت گرافیک دنیا HD 7990 هست با 8.1 ترافلاپس قدرت محاسباتی و همچنین قویترین کارت دو هسته ای دنیا هم هست و بعد از اون کارت گرافیک GTX 690 قرار میگیره با 5.6 ترافلاپس قدرت (اختلافو نگاه کنین)
حتی در کارتهای تک هسته ای هم تقریبا همینطوره در حال حاضر کارت GTX 780 که بعد از کارت TITAN پرقدرت ترین کارت گرافیکی انویدیا هست 3.9 ترافلاپس قدرت داره در حالیکه کارت 7970 4.09 ترافلاپس قدرت داره کارت 7970 به راحتی و با اورکلاک به قدرت تایتان هم میرسه تایتان 4.49 ترافلاپس قدرت داره با اورکلاک 7970 تا 1100 مگاهرتز به راحتی قدرت این کارت هم دقیقا به همین مقدار میرسه
واقعا نمیدونم چی بگم ... :-?