عالیه واقعالیست خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم همین بازی هاروبعلاوه سری فیفا!!
نمایش نسخه قابل چاپ
عالیه واقعالیست خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم همین بازی هاروبعلاوه سری فیفا!!
سلام
سوالی داشتم خدمت دوستان گیمخور :دی
بازیهایی که حالت OPEN WORLD هستن در طی این یکسال چه چیزایی منتشر شده(خوبهاش :دی)؟
سبک RACING چطور؟ ترجیها تو مایه های test drive و most wanted 2
open world :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farjam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
racing
gird 2
==========
فکر کنم همه رو میشناسی فرجام جان :d@};-
چطور دلت اومد اسم گاست ریکون رو کنار اون دوتا (کد و بی اف) بیاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا این خودش یه توهین بود:))
سری گاست ریکون دنیای منه مخصوصا شماره 1 ش:d
هر چند یه ایرادات جزعی داشت ولی قوی ترین عنوان War Simulator هست که تا به حال دیدم
ولی اون دوتا ، اه ، اصلا نمیخوام در مورد ش حرف بزنم:))
بهترین بازی ها من بعد از سه گانه گاست ریکون
مکس پین 3 ( وسط های بازی گریه ام گرفته بود ، اونجا که بعد از کشته شدن رییس ش یکی از دخترا هم میمیره:()
فارکرای3
کال اف خوارز 1
مترو لاست لایت (صدای ارتیوم ارتیوم هنوز تو گوشمه:)))
دیگه چیزی نیست فعلا
درود ابولفضل جان این سلیقه شماست و نمیشه 100% تاییدش کرد .
من ابتدا یه چیزو در مورد خودم خدمت دوستان عزیزم عرض کنم حقیقت کمتر بازی هست که من ازش خوشمم نیاد بدترین بازیهارو هم میشه یه راهی پیدا کرد که بشه باهاشون ارتباط برقرار کنیم برای همین یه یک ترابایتی گیم رو هاردم جا خشک کرده :d
فقط بازی سیمز خیلی بدم میاد
خوب من طرفدار دو اتیشه BF4 هستم مخصوصا که از اون دسته از گیمرهایی هستم که بشددت از گرافیک درون بازیها لذت میبرم تو بازی اولین چیزی که نظرمو جلب میکنه همینه برای همین PC انتخاب کردم . گیم پلی داستان خیلی کمتر توجه میکنم چون اگه برام ارجعیت داشتن بازیهای انحصاری بسیار بینظیری رو کنسول هست که گیم پلی داستان بسیار خوبی دارن درهرصورت گرافیک برای PC GAMER ها باید اولین گزینه باشه .
اما اصولا ما PC GAMER ها چه خوشمون بیاد چه نیاد ماهارو به اسم کلیک پوینتی میشناسن :d پس اساسا شاید یه نفر بتونه بگه از بازی های استراتژیک یا MMO یا امثال WOW و.. خوشش نمیاد ولی این بازیها اساسا برای PC هستن .
من خودم دیوونه بازیهای استراتژیک با بازی های نقش افرینی هستم چه افلاین چه انلاین کلا هرچی دستم بیاد میخورم WOW/DIABLO3 که از شاهکارهای بودن که تجربه کردم The Incredible Adventures of Van Helsing که سالار بود یا Starcraft II یا Company Of Heroes یا مثلا Guild Wars 2 یا World Conflict که دیگه حرفی برای گفتن نداره :d الانم که تا 6 روز دیگه بازی ROME II داره میاد :x
حقیقت از نظر من کسایی که با بازی هایی نظیر Crysis 3 / Tomb Raider / Hitman حال میکنن و به استراتزیک نقش افرینی ها علاقه ایی ندارن مسلما بهتره برن سراغ کنسول و شاهکارهایی مثل The Last of Us و HALO تجربه کنن ..
PC گیمرها اسمشون بد در رفته و میگن پایرت خور مگرنه خیلی هارو میشناسم بازی اوریج خریداری میکنن . البته ماها قدر موس کیبوردو تو بازی خیلی خوب میدونیم و دنبال ازادی عمل بیشتری هستیم
ممنون
با تشکر از وحید عزیز و نظر و سلیقه .....درمورد ابولفضل گفتی منم در مورد شما بگم ..اینم نظر شماست و نمیشه 100 درصد تاییدش کرد.گیمر ها دسته های مختلفی دارند ، افرادی مانند شما بازی ها استراتژیک و میپسندد و همچنین rpg ...دسته ایی از گیمر ها نمیپسندد ، هیچ کدوم از این دو دسته بر اون دسته برتری ندارد.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط vfsdf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باز هم ممنونم از وحید عزیز و نظراتشون ( هارد کور گیمر)
درود فرشاد عزیز درسته سلیقه افراد متفاوتهنقل قول:
نه خدایی نکرده منظور من برتری دسته ایی نسبت به دسته دیگه ایی نبود
من فقط خدمت دوستان عزیزم عرض کردم اگه کسی از بازیهای امثال / tomb raider / hitman خوشش میاد و گیم پلی داستان خیلی براش ارزش داره گرافیک براش مهم نیست
بدونه شک تو کنسولها نتیجه بهتری میگیره چون این دسته از دوستان بازی های انحصاری شاهکاری مثل the last of us و halo و... حتما باید تجربه کنن .
من خودم بشخصه اگه گرافیک برام مهم نبود همچنین از بازیهای استراتزیک لذت نمیبردم بدون شک میرفتم سمت کنسول .کما اینکه به این نتیجه رسیدم باید در نسل بعد یک عدد PS4 برای انحصاری ها تهیه کنم چون حیفه این بازیهارو از دست بدیم.
با تشکر
باز هم وجود کنسول ها بسته کردن راه PC گیمر ها رو ایجاد کرد نسخه سوم از بازی LOST PLANET که در نسخه دوم DX11 بود در نسخه سوم DX9 هست به لطف قوطی ها!!!! لاک بودن فریم بر روی 60 !!! :(
هیچ راهی برای آنلاک کردن فریم نبود جز دستکاری در تنظیمات کانفیگ بازی به این صورت : دی
1- فایل کانفیگ مشخص شده در پوشه مربوطه را بز میکنید ، گزینه آبی شده را به FALSE تغییر داده ، SAVE میکنید و بر روی فایل TEXT که عملیات را انجام دادی کلیک راست کرده از تب Security گزینه Write را بر روی فایل Deny میکنید و با فریمی که در کنترل پنل یا برنامه Riva Tuner انجام میدهید به بازی میتوانید ادامه دهید....
تصاویری از میحط بازی ( خاطر نسان کنم ، بازی سبک نسخه اول و پیدا کرده و میشه بهش امیدوار بود )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زمانی که فریم آنلاک شده از 60 به 75 تغییر کرد :)
اینم یه تیکه گیم پلی از محیط بازی با حجم 13 مگابایت
فرشاد جان ارزش بازی کردن رو داره ؟ برای سلیقه سختگیر من ؟
سلیقه من و شما احسان جان فرق میکنه ، نمیتونم بگم آره یا نه ، بازی پاپکورنی هست!!!! بازی در حالت گیم پلی شبیه Dead Space هست ، ولی روایت داستان خوبی داره ؛ مانند نسخه 2 نیست شبیه نسخه 1 هست ، اما باز هم نسخه 1 بازی خیلی جذاب بود ، برای سلیقه شما من پیشنهاد این بازی و نمیدم البته برای جواب بهتر من باید حد اقل 1 ساعت پای بازی باشم ، ولی از اینکه این بازی یه بازی پورت شده از کنسول ها هست شک نکنید...با اینه فیزیک انویدیا توی بازی قشنگ نقش داره ، گیم پلی خوب و رونی هست ، یک مقدار بازی بدو اینو بدو اونور داره ، لود شدن هر قسمت از بازی کمی روی اعصاب هست ، منتظقه بازی که عوض میشه بازی مپ طراحی شده رو دوباره لود میکنه.....اما من شخصا این بازی و دوست دارم ، چون مشخص هست بازی از لحاظ گیمینگ سخت خواهد بود ..... اوایل بازی یه کلت بهت میده یه سری موجودات خرکی میفرسته سراغت ، سوار شدن یک رباط غول پیکر در بازی داشتن ماموریت ها ، منوی اسلحه ها و ماموریت ها شبیه به Dead Space هست....نقل قول:
در کل من این بازی و دوست دارم ، بسیار بازی روونی هست....گیم پلی خوبه گرافیک با وجود DX9 قابل قبول هست . اما هنوز خط داستانی بازی شروع نشده.
با تشکر از دوست عزیزم احسان جان@};-