نقل قول:
ALUMIN و zalman gs 1000 هم خوبه برای این قیمت. ولی x9 دست ات رو برای نصب واتر کولر باز تر میزاره.
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
ALUMIN و zalman gs 1000 هم خوبه برای این قیمت. ولی x9 دست ات رو برای نصب واتر کولر باز تر میزاره.
باسلام من یه پاورمیخوام برای این سیستم که سیم هاش قابلیت کابل کشی خیلی راحت ازپشت کیس بشه کم کم 3متر یا حالت استاندارد رومادربورد نصب کرد چون پاور قبلی اصلا سیمش نمی رسید توکیس سیماش پخش میشد
سیپیو amd fx6350
فن سیپیو dip cool icpro
مادربورد giga970 aud3
گرافیک hd6970 2gb
رم دوتا 4گیگ 1333
کیس x1گیرین
6تا فن کیس led
هارد 500gbسامسونگ
پاوری باشه که20 درصد پیش تر ازتوان سیستم باشه
وبودجه 490تومن دیگه اخرین توان وقصد ارتقاء سیستم در اینده وبهیج وجه نخواهم داد یه پاوری باشه که بخوره به سیستم
وترجیحا کورسیر وکولر مستر یا گرین یاپاورهای مخصوص گیم از اینا هرکدوم یه نمونه بگید وبگید کدومش بهتره وبه بودجه من بخوره
چون کاربورد فقط گیم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Corsair CS750M 80Plus Gold PSU
4,190,000 ریال
تنها پیشنهاد بنده به شما.
Enermax REVOLUTION X’t 730W
4,890,000 ریال
Green GP750B-OC
4,450,000 ریال
Corsair CS750M با کیفیت و 80 پلاس نسبت به دو مدل دیگر برتری دارد و همچنین قیمت مناسب تر.
با تشکر@};-
ایا شما قرار در اینده قطعا سیستم رو ارتقاء بدی؟
برای سیستم فعلی شما یک green 600hp هم کفایت میکنه به قیمت 250.
باتشکرفراوان ازدوست گرامی یه سوال من اینه که این پاورکورسیر توبازارتهران گیرمیاد وازکجا بفهمم اصله قلابی نیست چون میگفتن ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاورهای انرمکس همش توبازار فیک هستش وایا مثلا مثلا gtx780روبه جایhd6970 بندازم بازم این پاور کورسیر جواب میده من اینو پرسیدم که ببینم پاورش درچه حدیه چون پاورقبلیم مودلشو نمیدونم 600وات بود سیستم ریست میکرد بابالارفت دما بخواطر همین برای خرید پاور ترس دارم
تمام پاورهای پیشنهادی مناسب هستن و برای یک سیستم مجهز به کارت 780 مناسب هست. بله پاورهای کورسایر در بازار تهران به راحتی گیر میاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گارانتی معتبر داشته باشه مشکلی نیست.
دوست عزیز شنیدم گرین 750 ocتافشار900وات تا 3دقیقه دووم میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واین پاور کورسیر تاچه فشاری دووم میاره
peak توان هیچ مصرفی برای شما نداره. اینکه پاور مورد نظر در مدت2 دقیقه چنین خروجی می تونه بده واقعا چه تاثیری داره در خرید شما.نقل قول:
سلام قصد خرید دارم منتها میخوام بدونم
آیا cooler master nepton 280l liquid cooling توی کیس green x6 جا میشه؟
کسی میدونه؟
ایده عال ترین کیس های برای نصب واتر کولرهای closed loop با رادیاتور 280 میلی cosmos و hafx و cmstorm troper و x9 هستن
و در راس اش cosmos 2.
فکر نمکنم در این کیسنصب بشه. باید دید جا پیچ هاش رو داره