چجوری باید اورکلاک کنم؟؟؟! و اینکه فکر کنم کولینگ سیستم بالایی میخواد. من یه دیپ کول دارم ولی فک نکنم جواب بده...
نمایش نسخه قابل چاپ
چجوری باید اورکلاک کنم؟؟؟! و اینکه فکر کنم کولینگ سیستم بالایی میخواد. من یه دیپ کول دارم ولی فک نکنم جواب بده...
شما میزان بودجه را برای خنک کننده تعیین کنید تا مدلی به شما معرفی گردد برای اورکلاک هم به تاپیک مربوطه مراجعه کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kingofsilence [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
برای این سیستم :
cpu: lga 775 pentiom 4 !
motherboard : giga titan ?!
ram : 1gig
grafic : fx 5500 :/
hdd : 2*120
.....
تا چه توانی پاور کافیه ...
و اینکه با بودجه 20-30 خنک کننده deep cool gamma blade بهتره یا gamma archer ??
برای این سیستم پاور 350 وات هم کافیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط essiraj004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل های موجود تفاوتی با هم ندارند.
@};-
سلام.دوستان میخام بدونم ایا کارت گرافیک r9 290 با کیس مگنوم 2 و مادربورد z87-g45gaming msi و سی پی یو core i 7 4770k وپاور huntkey 700w و خنک کننده ichill xxx مچ هست؟گرمایی که این گرافیک ایجاد میکنه توسط این کیس قابل مهار هست؟با این سیستم قطعات اسیبی نمبینند؟
دوست عزیز شما اگر قصد خرید پاور دارید سوال کنید اگر مشکل دارید یه بحث دیگری هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به هر حال پاور شما از برند خوش نام و مرغوبی نیست ، بیشتر از اونی که به فکر کیس و خنک کننده باشید به فکر یک پاور یا کیفیت با W بالا باشید.
برای این سیستم به چه پاوری احتیاج هست؟
یه پاور green 750 یا enermax revlution xt 730 بگیری کفاف هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد قیمتش چنده؟700w واقعا جواب نمیده برای این سیستم؟
دوست عزیز بحث سر وات نیستنقل قول:
بحث سر کیفیت اون وات و راندمان پاور هست.
برای استفاده از کارتR 290 باید پاور از نوع مرغوب انتخاب بشه.
پاور کورس ایر 750 هم انتخاب خوبیست.قیمتش بسته به مدل حدودا بین 450 تا 500 تومنه.