پردازنده خنکی داری و یک thermalright true spirit 120 کافی هست و تو کیس ات جا میشه به قیمت 120.نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پردازنده خنکی داری و یک thermalright true spirit 120 کافی هست و تو کیس ات جا میشه به قیمت 120.نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
داش من یه کولر قویتر میخوام بگیرم تا نزدیک 200 تومن بهترین کولری که میشه گرفت که بهترین بازدهی و کمترین نویزو داشته باشه معرفی کنیدنقل قول:
پردازنده خنکی داری و یک thermalright true spirit 120 کافی هست و تو کیس ات جا میشه به قیمت 120
سپاس@};-
شما نیاز ات رو گفتی من هم با توجه به نیاز گزینه مناسب رو پیشنهاد دادم.از نظر من این گزینه مناسب هست. و بیش از این نیاز نیستنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2 مدل کولر وجود دارد
1) ThermalRight True Spirit 120M BW CPU FANمنظور شما کدوم یکی از این کولر هاست ؟ اگه منظورتون دومی هست ، تو بازار پیداش نکردم لطفا یه مدل هم سطحش به من معرفی کنید
2) Thermalright True Spirit 120
اولی رو بگیر. دومی موجود نیست
این یکی توی کیس xigmaltek shokwave جا میشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله جا میشه مشکلی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط salehabadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرض ادب و احترام
آیا کیس های زیگماتک نسبت به دیپ کول و رید مکس و گرین کیفیت بهتری دارند؟ (بازه قیمتی 300 - 500)
بله انتخاب بهتری هستن.چه بحث تنوع و چه کیفیت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sheibani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام.خسته نباشد.اقا من یه کیس گیرین (تونیک)دارم.میخام عوض کنم؟حدود قیمت 200 اینا میشه کول مستر گرفت یا همون گیرین بگیرم؟؟با توجه به اندازه این کیسمومخوام سیستم خننک کننده ببندم