یعنی از چند تا رم تشکیل شده است ، 2*2 یا 2*4 و ....
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی از چند تا رم تشکیل شده است ، 2*2 یا 2*4 و ....
كاملا با نظر ايشون موافقم xms3 به گرد پاي ADATA XPG GS نمي رسه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ADATA :
Performance: 9.75
Appearance: 8.25
Construction: 9.75
Functionality: 9.75
Value: 7.00
Corsair:
Performance: 9.00
Appearance: 7.50
Construction: 8.50
Functionality: 8.50
Value: 8.75
بر اساس بنچمارك سايت benchmark reviews
دوستان رم 8گیگ (8گیگ تکی) با باس 1600 چه بخرم خوبه؟ قیمتش هم زیاد بالا نباشه همون در حد رمهای معمولی نچندان گرون دوروبر 220 تومن یا حالا یخورده کمتر بیشتر مشکلی نیست.
رمهای 8 گیگ با باس بالاتر، مابدتفاوت قیمتشون با باس 1600 چند در میاد؟
Corsair Vengeance 8GB 2 x 4GB 1600 DDR3 - PC3 12800نقل قول:
تقریبا 300.000 در میاد،با 200.000 هم نمیشه رم 1600 8GB تهیه کرد.
خب داداش همانطور که خودتم میدونی کلا رمهای Corsair از بقیه برندها یه 70-80 تومنی گرونترن! تا جایی که قیمتهای فروشگاهها رو بررسی میکردم دوروبر 220-240 تومن موجود بودن، ولی چون دقیقا نمیدونستم کدوم مارک بهتره گفتم بپرسم.
شما با هیچ برند معتبری نمی توانید با اون قیمت 8gb 1600 تهیه کنید.نقل قول:
موفق باشید@};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و البته همین رم با برند Corsair بین 300-340 تومن در میاد:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کلا از Corsair نمیخوام بخرم چون زیادی گرون در میاد!
Emir عزیز
قیمت ها دائما در نوسان هست و اگر بتونید با این میزان هزینه رم 8 گیگ تهیه کنید عالی هست :)
هرچند پیشنهاد می کنم کیت دوال (دو تا 4 > در مجموع 8) تهیه کنید
من خودم چند وقت پیش کیت 4 گیگ رم خودم رو 250 فروختم ! ;)
البته مسلما همینطور که شما میگید 2 تا 4 به خاطر دوئال بودن بهتر از یه 8 هستش، میدونید چرا میخوام یه 8 بردارم؟ وقتی به روند پیشرفت بازیها و به طور کلی رم مورد نیاز سیستم تو چند سال قبل نگا میکنم میبینم نیاز به رم روز به روز بیشتر میشه، مثلا اگه کسی 5-6 سال پیش میخواست سیستم ببنده، بستن 2 گیگ رم به عنوان رم سطح بالا بهش معرفی میکردن، تا همین 2-3 سال پیش هم 4 گیگ رم رو بیشتر از رم مورد نیاز بازیها میدونستن و اکثرا 2*2 پیشنهاد میدادن و میخریدن! که الان بازیها این مرز رو رد کردن و رم بیشتر نیاز دارن! شما حساب کن کسایی که اون موقع 2*2 خریدن نهایتش یه 2*2 هم بخرن دیگه بیشتر از 8 گیگ نمیتونن رم داشته باشن! الان منم با توجه به اینکه میتونم 4 تا رم حداکثر رو مین نصب کنم، اگه 4 گیگ نصب کنم حداکثر 16 گیگ میتونم ببندم، ولی اگه 8 گیگ ببندم نهایتش تو یکی دو سال آینده لازم شد یه 8 گیگم میبندم که دوئال بشن، بعد این امکان رو هم دارم که در آینده 2 تا 8 دیگه هم اضافه کنم و تا 32 گیگ رمم رو افزایش بدم. دیگه علت 8 گیگ خریدنم اینه حالا درست یا غلط بودن این فرضیه م رو نمیدونم. کلا بیش از اندازه آینده نگرم من :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان در سیستم های امروزی سرعت رم خیلی مهم تر از حجم رم می باشد ، در صورتی که شما فقط یک رم استفاده کنید تا این که رم دیگر بخرید در این مدت سرعت system پایین می آید و به صورت Single Channel کار می کند از طرفی هم اگر امروز شما رم خریدین رم دوم را یک سال بعد خواستین بخرین به ندرت می توان گفت که هم مارک و هم مدل پیدا کنید، پس در نتیجه مشکلات عدم هماهنگی پیش می آید.نقل قول:
نکته دوم: کسی که سیستم ivy brige و haswell جمع می کنه مینیم به فکر رمی با فرکانس 2133mhz به بالا هست اگر قرار بود 1600mhz روی اون سیستم بگذارید، خوب می رفتین sandy bridge می گرفتین خرجش کمتر
(حیف نیست سیستمی که تا 2800~3000 جای رم داره)
اختلاف قیمت 2x4GB 1600 با 2x4GB 2133 ناچیز هست و اشتباه بزرگی هست که 1600 بخرید
رم را در واقع می توان به Cache لایه چهارم CPU تشبیه کرد که حجم و سرعت آن قابل تغییر می باشد پس سرعت سیستم رو تایین می کنه در انتخاب و خرید رم با حساسیت و دقت بیشتری برخورد کنید