patriot viper3 red 2*8 2400 vendom با cl11 قیمت 700نقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
gskil 16g 2400 trident x با cl10 قیمت 830
نمایش نسخه قابل چاپ
patriot viper3 red 2*8 2400 vendom با cl11 قیمت 700نقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
gskil 16g 2400 trident x با cl10 قیمت 830
سلام . من میخواستم بدونم که نیاز به خرید مموری دارم یا نه و اگر بزارم چقدر رو سرعت تاثیر محسوس میزاره ؟
و رم 4 گیگ خوب 1333 چه مارکی بردارم اگه نیازم هس ؟
مشخصات Sys الان من :
AMD X4 955 Not Overclocked
ATI 5670 Over clocked
4GB Ram DDR 3 1333
کلیک کنید :
هدف از ارتقاء حافظه و کاربرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط iceboy_love [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سرعت بیشتر بشه وگرنه خیلی آنچنان بازی و گرافیک نمیکنم که بگم به خاطر بازی باشه .. سرعت سیستممه بیشتر بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو کپی پیست کردن فایلها از یک درایو به درایو دیگه هم کاربرد داره ؟
خیر ارتقاء پیشنهاد نمی شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط iceboy_love [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- دوست عزیز، همونطور که علی آقای عزیز نیز راهنمایی کردند نیازی به ارتقای حافظه های شما نیست. حجم و فرکانس حافظه های شما مناسب یک سیستم با کاربری 24/7 هست. اگر نیاز به پرفورمنس بیشتر داشته باشید می تونید فرکانس حافظه هاتون رو روی 1600 مگاهرتز ست کنید. مشخص نکردید که 4 گیگابایت حافظه شما بصورت دوال (2*2) هستن یا یک ماژول 4 گیگابایتی استفاده می کنید. ولی برای افزایش کارایی بهتر هست که از مود دو کاناله استفاده بشه.نقل قول:
- ضمنا سرعت Read و Write تا حدودی زیادی نیز به سرعت و بافر هارددیسک، مادربرد و نوع چیپست بستگی داره.
موفق باشید. @};-
سلام
رم تا 250 260 تومان چی پیشنهاد میکنید 2*4 GB
ممنون
تو این رنج فقط میشه از 2 تاKingston HyperX Blu 1600MHz 4GBاستفاده کرد که هر کدوم 125 تا 130 هستن
دوست من بهترین انتخاب برای این رده قیمت kingstone hyperx 2*4 1600 هست (مهدی وقتی میشه از یک پک دو کاناله 8g خرید دیگه دو دو تا چیه:d)
تو لایون پک 8 گیگش رو پیدا نکردم واس همین فقط 4 رش رو نوشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تا با سند نوشته باشم @};-