جدا از بحثه چیپست
این رم ها رو دونه ای 40 تا 45 میده
ارزش دارن
چون روشون حتی تایمینگشون رو هم ننوشته بود
ممون
یه چیزه دیگه
این زم ها بدونه ولتاژ تو چه تایمینگی بالا میان
کسی از دوستان تست نزده
نمایش نسخه قابل چاپ
جدا از بحثه چیپست
این رم ها رو دونه ای 40 تا 45 میده
ارزش دارن
چون روشون حتی تایمینگشون رو هم ننوشته بود
ممون
یه چیزه دیگه
این زم ها بدونه ولتاژ تو چه تایمینگی بالا میان
کسی از دوستان تست نزده
علی جان این رمها روی سیستم amd جواب میدن ؟
پ.ن : برای سیستم خودم میخوام . پردازنده 1090 و برد asrock 970 ex 4
با اجازه علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط red30b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کنترلر amd بالای 2000 مشکل داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط red30b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جدای از بحث اینکه 2000 به بالا مشکل داره(میشه با ولتاژ به پل شمالی حلش کرد)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamedy12 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی مشکل اصلی فنوم 2 که من خودمم 1055 دارم اینه که رم 800 1333 1600 2000 به حالش هیچ فرقی نمیکنه(یعنی پهنای باندی که میتونه ازش استفاده بکنه در حد ddr2 هستش پس هزینه الکی برای رم نکن
اگه احتیاج به پهنای باند مموری داری با اورکلاک پل شمالی و یه رم ddr3 معمولی خیلی بیشتر به نتیجه میرسی تا تعویض رم(به شکل محسوسی میتونی پهنای باند رو زیاد کنی)
یک رم میخوام دو کیت 4 گیگ برای
i7 870
maximus extream III
کارایی : گیم نرم افزار
میخوام بهترین رم برای پردازنده بگیرم لطفا راهنمایی کنید.
Corsair xms3 1600(pc3 12800)2x4gbنقل قول:
نوشته اصلی توسط david071 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام من می خواهم رم بخرم کدوم بهتره؟
Corsair XMS3 1600 MHZ
Adata 2x2gb 1600 MHZ gaming series
Corsair XMS3 1600 MHZ پیشنهاد میشه ، بعد نگفتی چند ماژول داره . برای چه سیستمی می خواهی.
من XMS3 داشتم پشنهاد میکنم ADATA 1600G Ver2 بگیریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mainam biostar ta890fxe
cpuom phenom II 1055t
ماژولشو نمیدونم منظورتون از ماژول چیه؟