من چند روز پیش رم 4 گیگ adata باس 1600 رو قیمت کردم،گفت 70 تومن.......
نمایش نسخه قابل چاپ
من چند روز پیش رم 4 گیگ adata باس 1600 رو قیمت کردم،گفت 70 تومن.......
سلام
یه رم 4gb , 1600 ترجیحا" برای گیم میخوام.
زیر 80 هزینه میخوام کنم.
چی بگیرم؟
سیستمم amd هست.
ممنونم.
Corsair XMS3 CL9 - 2x2 GB - 1600 Mhzنقل قول:
نوشته اصلی توسط armin2apr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فیمت: 73000 تومان
Sent from my XPERIA T - LT30i using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز.اگه مادر برد شما ماکسیمم تا 1600 ساپورت میکنه پس خرید رم با باس بالاتر بی فایده هستش مگر این که بعدا قصد ارتقا داشته باشید:)
تایمینگ هم هر چه کمتر و در مقابل باس هر چه بیشتر باشه بهتره و 100 درصد در کارایی سیستم تاثیر داره ولی قیمت بالاتر میره.;)
با توجه به قیمت های متغیر بازار من فکر کنم این مدل به بودجه شما میخوره.:)
Corsair XMS3 4GB 2x2GB 1600 DDR3
بله دوست عزیز .توبازار پیدا میشه.قیمتش هم مثل بودجه شما دور و بر 130 هست.:)
من قیمت های جدید برند های دیگه رو نمیدونم.در این مورد اساتید میتونند بیشتر کمکتون کنند.@};-
ولی در مورد کیفیت برند Corsair مطمئن باشید:)
سلام عزیزان
من میخوام یک رم 4 گیگ تکی بگیرم.تا 75-70 تومن هم میتونم هزینه کنم..البته از قیمت رم های مختلف خبر ندارم..کارم من هم کلا بازیه..
الان مادربورد من تا باس 2000 رو پشتیبانی میکنه و یک روم 4 گیگ Kingston با باس 1600 هم رو سیستم هست.فقط چند تا سوال کوچیک دارم.
1.رم باس 1600 چنده؟من خودم یه دونه adata قیمت کردم،گفتن 70 تومن.
2.رم باس 1866 چنده؟چه قدر با 1600 فرق داره؟می ارزه به خاطرش بیشتر پول بدم؟
3.اگر دو تا رم که باسشون با هم فرق داره روی یه سیستم باشند،دو کاناله میشن یا باید باسشون هم مثل هم باشه؟
4.برای من خیلی برندش مهم نیست......من تو مرداد رمم رو گرفتم 52 تومن.همون موقع رم های تکی 65 یا 70 تومنی هم بودند.....برای من بیشتر هزینه ای که میکنم مهمه...
ببخشید سوالاتم زیاد شد.
با تشکر.
@};-@};-
سوالات شما رو در یک جمله خلاصه میکنم،شما باید یکی دیگه از همون رم kingston با فرکانس مشابه خریداری کنید و در کنار اون یکی دیگه دوئل کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ram 1600 geil corsa بگیر 59 تومنه هر 4 گیگش.
سلام
بهترین رم تا 300 تومن ؟!
شرایط :
1. ماژول 8 گیگی نمیخام
2.باس زیر 2400 نمیخام
3. کمتر از 8 نباشه
4. اور بشه تو رو بخدا !
خودم اینو در نظر دارم :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی نمیدونم چرا احساس میکنم تو این رنج بهتر از اینم هست !
نیست ؟
یاحق
برای چه مین بورد می خواهید؟؟؟
هدف از خرید چیست (برای چه کاری)؟؟؟؟