با اون قیمتی که گفتید و هزینه ی پست خیر،رم های بسیار بهتری هم موجود هستند...نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با اون قیمتی که گفتید و هزینه ی پست خیر،رم های بسیار بهتری هم موجود هستند...نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میشه بیشتر بگی
یا مدل
مثله اینکه پک 4gb هست،اگه اینطوره میتونی در موردش فکر کنی.البته اگه به طور کامل سالم باشند،در ضمن اینم اضافه کنم که گارانتی زیاد معتبری نداره من به خاطر همین گارانتی از بهترین خرید اینترنتی خودم صرف نظر کردم،موضوع گارانتی را در خرید های اینترنتی خود و به خصوص دسته دوم حتما مد نظر قرار بدید.نگفتی قصد اورکلاک داری یا نه؟اگه نداری corsair xms3 4gb 2000 هم با قیمتی نزدیک 100 تومن رم بسیار خوبی هست.نقل قول:
corsair ها نزدیک به 145 تومن هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اورکلاک هم میشه گفت برعکس میخام بزارمشون رو باسه 1600 تا تایمینگشون بیاد پایینتر
دوستان در مورده اين رم نظري ندارندنقل قول:
كسي با اين رم كار نكرده
اگه خوبه اكي بدين تا بندازمش تو تور
این رم باید OCZ باشه تا اونجایی که عکس نشون میده سری Platinum باشه .....من با سری Gold و Platinum کار کردم اما DDR2 نه DDR3 ..خیلی وقته که دیگه OCZ تولیدات رم و متوقف کرده......اما نمیدونم پرفورمنسش چقدر هست ... ولی اطمینان دارم با ولتاژ نرمال خودش در حالت CL9 که 1.65 هست برای اورکلاک اصلا مناسب نیست و تایمینگ هم اگه بخوای کاهش بدی باز هم دچار مشکل میشی ..مگر اینکه همینطوری با همین فرکانس و تایمینگ باهاش کنار بیای....OCZ خیلی وقته از رده خارج شده.
اينطور كه معلومه بايد بيخيالش شم
ولي خوب الان با اين اوضاع هيچي نميشه خريد
2 تا 4 گيگ باس 2000 نزديك به 300 نومن شده كه قبلا با 150 تا 200 ميشد خريدش
خوب اگه برای اورکلاک میخوای ازش استفاده کنی....آره بیخیال بشی بهتره...ولی اگه بخوای همینطوری استفاده کنی گزینه خوبی هستش...البته باید پایداری خودشم تو همین ولتاژ و فرکانس تست کنی....من قبلا سری پلاتینیومش در DDR2 دچار مشکل شدم که خود رم تو فرکانس خودش با ولتاژ خودش پایدار نبود....!!!! OCZ الان تمام قدرتش توی تولیدات SSD PCI EXpress هستش....و تولیدات پاور .....ا همون اول هم در زمینه تولیدات رم موفق نبود.
نهایت رفع مشکل اینه که یدونه Corsair XMS3 4GB 2000Mhz DDR3 با قیمت 105 هزار تومان تهیه کنی....تایمینگش هم فکر کنم 9.9.10.9.27 باشه با ولتاژ 1.65
من كه هرجا گشتم اين مدل رو زيره 145نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fusion [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پيدا نكردم
آدرسي داريد
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] خدمت شما دوست عزیز