نقل قول:
من توصیه میکنم برای این که بتونید تعداد داده های بیشتری را مبادله کنید از حافظه های اصلی به صورت Dual Channel استفاده کنید.
مشخص کنید چقدر می خواهید هزینه کنید .
Crucial Ballistix Sport LT 8GB 4GBx2 2400Mhz این حافظه ها پیشنهاد میکنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
من توصیه میکنم برای این که بتونید تعداد داده های بیشتری را مبادله کنید از حافظه های اصلی به صورت Dual Channel استفاده کنید.
مشخص کنید چقدر می خواهید هزینه کنید .
Crucial Ballistix Sport LT 8GB 4GBx2 2400Mhz این حافظه ها پیشنهاد میکنم.
پردازندم core2quad q6600 2.4GHz هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مشکلی با کاهش باس ندارم. فقط میخواستم بدونم که روی سیستمم جواب میده یانه
توی تنظیمات بایوس ، باس 1600 هم موجوده
بخاطر ترس از معیوب شدن روی همون باس اصلی 1330 گذاشتمش
ممنون از راهنماییتون
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون .این رم چطوره .زمان تاخیر تو سرعت سیستم چقدر اهمیت داره؟
درود
رم های خوبی هستند نسبت به قیمتشون و این که هر دو برند از یک نوع تاخیر بهره می برند تاخیر برای زمانی هستش که شما برنامه های خاص (شبیه سازها و رندرینگ و مهندسی) اجراء می کنید و پردازنده نیاز سریع به دسترسی به سلول های حافظه اصلی داره هرچقدر این تاخیر کمتر باشه دسترسی به داده ها سریعتر خواهد بود.
مارک رمی که انتخاب کردید مناسب هستش البته نسبت به قیمت اش ( اگر محدودیت بودجه دارید)
سلام دوستان
مشخصات سیستم زیر پیام هست
هشت گیگ رم دارم که میخوام به 16 گیگ ارتقا بدم ، بخاطر بازی میخوام و اهل اور کردن نیستم
و یه سوال دارم : با توجه به اینکه نمیخوام اور کنم آیا فرقی داره که چی بخرم (در زمینه رم اطلاعاتم سطحیه )
با تشکر
سلام دوستان من قصد خرید رم ( 2 * 16 = 32 ) DDR4 geil با فرکانس 3000 مگ رو دارم (سی پی سو 6700k و مادربردم asus z170A) هستش اگر بخوام رم ها رو اور 24/7 کنم مشکلی پیش نمیاد ؟(به نظرتون خرید این برند خوب هست یا برند دیگه ای رو بگیرم ؟ ) و اینکه ماکزیمم با ابن برند تا چه فرکانسی میشه اور کرد ؟
برای فن cpu جهت اور کدوم فن رو پیشنهاد میکنین ؟
Green Glacier GLC120A Liquid Cooling System یا Green Glacier GLC240A Liquid Cooling System ؟ یا چه برند و مدل دیگه ای در همین رنج قیمت !
ممنون
درود وقتتون بخیر.
لطفا مشخص کنید که چقدر می خواهید هزینه کنید در مجموع هم برای حافظه اصلی و خنک کننده برای پردازنده .
توصیه من به شما برای خرید حافظه اصلی یا از برند Gskill یا Corsair می باشد. مبلغ مشخص کنید تا دقیقتر به شما پیشنهاد داده شود.
ممنون از پاسخگوییتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای رم تا 900 تومن و فن هم 240 تومن
کاربردی هم که دارم برای نرم افزارهای تخصصی میخوام که نیاز به محاسبات سنگین و طولانی دارد که ممکن است نیاز باشد سیستم برای یکی دو هفته محاسبات را به طور مستمر انجام دهد
خواهش میکنم.
حافظه اصلی که به شما پیشنهاد میکنم : Gskill Trident Z DDR4 Freq : 3000 MHZ And Capacity 32 GB 2*16
و خنک کننده نیز: Thermalright SilverArrow SB-E Extreme
درود امیر جان.نقل قول:
بله قطعا ارتقاء شما به 16 گیگابایت حافظه مخصوصا در بازی ها تاثیر گذار هستش بازیهایی که موتور بازی بهینه نشده و سنگین در پردازش هستند. خیر هیچ تفاوتی در پردازش ندارند و فقط سیستم خنک کننده Passive متفاوت هستش و قطعا برای بازیها توصیه می شود که CL یا همان تاخیر کمتری دارند خریداری شود.
شما چقدر میخواهید هزینه کنید امیر جان.