خب علی جان یک پک DUAL می گرفتی که بهتر بود قیمت اش ه یه 20-30 تومن ارزون تر تموم میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب علی جان یک پک DUAL می گرفتی که بهتر بود قیمت اش ه یه 20-30 تومن ارزون تر تموم میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درودنقل قول:
مبارکه رضا جان انشاالله به سلامتی استفاده کنی .@};-
با سلام
دوستان میخوام بدونم که کدوم یکی از این 2 مدل رم ارزش خرید بیشتری داره
کاربرد اور هست بصورتی که بالاترین فرکانس رو با پایینترین CL بزنه
AData XPG V2 8GB 4GBx2 1600Mhz
یا
Kingston HyperX FURY 4GB 1866Mhz DDR3 البته 2 تا 4 گیگ ش رو منظورم هست به صورت دوال
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
> درود
> من به شما حافظه Kingston HYPER X Fury 2*8 16 GB Freq : 1866 MHZ پیشنهاد میدم، این BenchMark مشاهده کنید.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
=========== حافظه در حالت OC ==============
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ای جانم بنچ مارک . داشتم از رم هام ناامید میشدم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بنده هم رم های کینگ استون فیوری رو تایید میکنم . شدیدا منتظر SSD های فیوری هستم تا وارد بازار ایران بشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته فکر کنم این تستهایی که دوستمون قرار دادن، فیوری رو با XPG V1 مقایسه شده و با XPG V2 فرق داشته باشه
دوستان اینجا تاپیک مشاوره اس و بحث و تبادل نظر رو بزارید کنار
اگر پیشنهاد بهتری دارید به خریدار عنوان کنید
سلام خدمت دوستان عزیز
بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Patriot Signature 4GB 1600Mhz DDR3 RAM@};-
Kingston HyperX FURY 4GB 1600Mhz DDR3
تشکر.
Kingston HyperX FURY 4GB 1600Mhz DDR3 گمان کنم این CL10 باشه و Patriot دارای CL11 .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Kingston HyperX FURY 4GB 1600Mhz DDR3 انتخاب مناسبتری هست.
@};-
سلام محمدجاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قطعاKingston HyperX FURY 4GB 1600Mhz DDR3;)