دوستان برند Geil را توصیه می کنید؟
Appacer چه طور؟
مثلاGeil Evo Veloce 1600 mhz چه طور است؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان برند Geil را توصیه می کنید؟
Appacer چه طور؟
مثلاGeil Evo Veloce 1600 mhz چه طور است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Appacer که مدل های عالیش مثل ARES موجود نیستKING FURY هم انتخاب خوبیه
خیلی فرقی به حالت نمی کنه
GSKILL RIPJAWS 4*2G 2133 به قیمت 360 میتونی خریداری کنی
سلام دوستان.:x
برای 2 تا 8 گیگ( مجموع 16 گیگ ) با بودجه 700 چی پیشنهاد میکنید؟ ( برای همین مادربرد تو امضام ) @};-
Gskill TridentX 16GB 8GBx2 1866Mhz با قیمت 750
سلام دوستان
بنده قصد خرید رم DDR2 کروشیال سری بالستیکس دارم برای OC . قبلا داشتم یک سری ازش از دستشون دادم .
با قیمت حدود 60 تومن.
یکی از دوستان یک سری رم داره با اسم BL2KIT12864AA80A - 8FE5
800 4-4-4-12 2.2V
به نظرتون چیپش همون D9GMH است ؟! بخرم ازش ؟!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام ایمان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط IMAN OCX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوش اومدید@};-
ایمان جان خیلی وقت دور بودی از این ماجرا ها، درسته؟ باید دنبال 16fD3 باشی تا جایی که یادم مونده
از بهزاد Turok عزیز هم می تونی کمک بگیری
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام علی جان .
بله به خاطر علاقه ای که نسبت به این سری رم دارم می خوام بخرم واسه یادگارا :d و Oc
ممنون.
سلام
همونطور که علی جان فرمودن چیپ خوبی روش نیست متاسفانه
گشتن بی فایده هست همون 5-4 سال پیش هم نایاب بودن:(
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در عین نا باوری اینارو چند روز پیش خریدم چون خیلی ارزشمندن و به غیر از اون مورد سمت راستی الباقی باید تست بشن و امکان D9GMH بودنشون وجود داره
روی 3 تا سیستم لگن و کاملا فصیل داشتن کار میکردن!
بنده 15 دقیقه بعد از زده شدن تاپیک هنوز جوهر پست اول تاپیک خشک نشده بود که خریدمشون و از خریدم کاملا راضی هستم:d
وای خدا اون Special OPS هارو ببین لاکردار با آدم صحبت میکنن خیلی نازن جنگ که بشه اینارو میبندم رو سیستم@};-
سلام
من رو سیستمم 4 گیگ رم دارم که بصورت دوتا رم patriot 1600 2gb و dual هستش
میخوام رممو 8 کنم اگر یک رم 4 گیگ پاتریوت بهش اضافه کنم dual بودنش بهم میخوره؟
برای چیشن دو کاناله باید رم ها از یک مدل و یک فرکانس و یک حجم و تایمینگ ها باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]