بودجم برای دوتا 4گیگ 300 هزار تومن هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی مهمتر اینکه میخواستم بدونم بین اودوتا کدوم سری از رم adata بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
بودجم برای دوتا 4گیگ 300 هزار تومن هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی مهمتر اینکه میخواستم بدونم بین اودوتا کدوم سری از رم adata بهتره
به شما GSKILL RIPJAWSX 8G 1600 پیشنهاد میشه به قیمت 320نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
که ّه مراتب بهتر از نمونه های ADATA موجود در بازار هست
هم چیپ خوبی داره و هم CL7
یسری رمنقل قول:
GSKILL RIPJAWS دوتا دو گیگ خریدم ولی با مادربرد ساز گار نبود وقتی اورش میکردم هر دوتا رمو میشناخت اما از حجم یکی از رما استفاده میکرد که فروختمش رفت یه مارک دیگه خریدم به همین خاطر الان میترسم gskil بخرم
اور رم بسته به مادربرد و بایوس و پردازنده و چیپ رم هست و با توجه به پردازنده ضعیفی که داری , انتظار بیش از این هم نمیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این رم بسیار انتخاب عالی هست
سلام دوست خوبم
در تأیید فرمایش عطاء جان باید بگم مدل پیشنهادی آقا عطاء الآن روی سیستم بنده هست که روی پلتفرم قدیمی 1156 اینتل تا 2100 هم اورش کردم !
چیپ عالی ، تایمینگ و ولتاژ بی نظیر نسبت به کیت های هم فرکانس ( 1600 ) موجود در بازار که بعضاً تایمینگ های 10 و 11 (!! )با ولتاژ 1.65 دارند !
مال منم همینه خیلی راضیم البته من 4 ماژول 2 گیگ دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط eshraghi2013 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پ.ن : چقدر گرونه من 2 سال پیش کلا 140 در اومد پام
بین رم های زیر کدوم رم رو با توجه به قیمت و کارایی پیشنهاد میکنید
adata xpg v2 1600 2*4gb cl9 بقیمت 290000 ت
Kingston HyperX Beast 8GB 4GBx2 2400MHz cl11 بقیمت 320000 ت
من انتخاب ام رو ایا به شما نگفتم؟نقل قول:
بله شما فرمودید که gskill بگیرم چون من قبلا روی همین مادربرد رم gskill گذاشتم و با مادربردم سازگاری نداشت به همین خاطر احتمال میدم رم های gskill روی مادربردم خوب جواب نده پولم هدر برهنقل قول:
بنظرتون چیکار کنم؟
مشکلی نیست:)نقل قول:
مادربرد شما سازگار هست.
تو سایت جی اسکیل میتونید ببینید.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]