رم gskill رو از کجا میتونم خرید کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
رم gskill رو از کجا میتونم خرید کنم؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
سیستم بنده اینا رو داره.
5960X
Asus Rampage V Extreme
کاربری گیم حرفه ای و طراحی انیمیشن و مکس و مایا و فتوشاپ هست.
برا انتخاب رم راهنمایی میخوام.
اول اینکه 32 گیگ یا 64 گیگ
دوم اینکه corsair یا gskil
و سوم اینکه رم cl15 میخوام بگیرم. 2400 تا 3000 هرتز کدوم رو انتخاب کنم.
ممنونم
بودجه هم بر اساس جنس ذکر شده خودمو تطبیق میدم.
ادم هست گفته بودی به جز گیم , در سایر کاربردها اماتوری بودی
نیاز به چنین حجم های رمی نیست برای شما
این مدل ها ایده عال هست
RIPJAWSX 16GB 2800 با CL16 قیمت 1400
و RIPJAWX 16GB 3000 و تایمینگ بهتر مثل CL15 که اختلاف قیمت زیادی هم داره با مدل اولی داره , 2 تومن
همچنین CORSAIR VENGEANCE با سایز 16GB و فرکانس 2666 و CL15 با قیمت 1270
از بین این سه مورد من RIPJAWSX 16GB 2800 پیشنهاد میدم
و مورد RIPJAWX 16GB 3000 اصلا ارزش خرید نداره. با همین قیمت میتونی PRO 32GB CORSAIR VENGEANCE رو خریداری کنی با فرکانس 2666 و CL12.
مرسی عطانقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط من رم سیستم دم دستیم 16 هست.
واسه همین کف رم رو برا اونیکی سیستم 32 میخوام وردارم.
در هر حال انتخاب با شماستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گزینه های مناسب پیشنهاد شد
سلام
CORSAIR Vengeance Pro 8GB - 2133
این رم چه طوره؟؟
تا 350 اگه چیز بهتری هست معرفی کنید.فقط corsair و gskill و 8سینگل باشه نه 2تا 4گیگ.بعد به مدت یه 8 اضافه میکنم.
رم های خوبی هستن، میشه گفت تو بحث Read And Write حرفی برای گفتن دارن توصیه میشه از حالتهای Dual Channel استفاده کنید
الان من اون رم بگیرم بعد یه مدت یکی دیگه از همون مدل بندازم کنارش dual channel میشه؟؟
لطفا یه رم 8gb gskill خوب هم معرفی کنید فقط single باشه نه 2تا 4
مرسی
من قصد شما از خرید یک کیت 8GB رو متوجه نمیشم؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط M3HDICR7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما الان این رم رو بخری , پس فردا وقتی موجودی تموم بشه , از کجا میخوای مشابه رم فعالی رو گیر بیاری؟؟
مادربرد شما چه مدلی هست؟
بهترین انتخاب برای شما در این رنج قیمت GSKILL RIPJAWSX DUAL 4GB 1600 به قیمت 330 هست