در هر پردازشی , ملاک ظرفیت رم هست و به دنبالش تامینگ ها و فرکانسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MHMAX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بودجه شما چقدره؟
پلتفرم شما x99 هست احیانا دیگه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
در هر پردازشی , ملاک ظرفیت رم هست و به دنبالش تامینگ ها و فرکانسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MHMAX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بودجه شما چقدره؟
پلتفرم شما x99 هست احیانا دیگه؟
سلام
من مادربوردم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست می خوام رم جدید بگیرم ولی از اونجایی دیگه رم های سه کاناله پیدا نمیشه می خواستم بدونم:
1- حداکثر تا چه قدر میشه رم روی این مادربورد گذاشت ؟ حداکثر حجم هر ماژول رم چقدر می تونه باشه؟
2- آیا از رم های جدید که بصورت دو کاناله و ماژول های 8 گیگابایتی هستن مثل این رم ها [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] میشه استفاده کرد ؟
3- در صورت مثبت بودن جواب سوال دوم ، میشه یه رم سینگل چنل دیگه از همین رم ها به دو رم قبلی اضافه کرد؟
up up up up
دوست عزیز بهترین راه برای شما استفاده از ماژول های سینگل چنل فرکانس پایین تایمینگ پایین هستش.در مورد پشتیبانی شدن رم های دو کانال هیچ تضمینی وجود نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahddi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام دوباره
من این رمها رو خریداری کردم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی روی مادربورد میزارم حتی مادربورد تصویر هم نمیده که به نظر میاد با مادربورد من مچ نمیشه
چه رمی مناسب مادبورد منه؟ چند تا مدل پیشنهاد بدید؟
مدل مادربرد؟
پردازنده؟
احیانا مادربرد msi که نیست؟
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مادربورد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست چیپست X58 و سی پی یو core i7 920
بایوس رو اپدیت کردی؟
بله بایوس آپدیت هست
دیباگر چه کدی نشون می ده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahddi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رمهارو در بیارین و در حالت تک ماژول تست کنید یکی یکی!
همین کار رو در اسلات های اول و دوم تکرار کنید