دوستان من یه تستی تو بتل 4 کردم که رسما هنگ زدم ! البته مال چند هفته پیشه داستان الان میگم :دی
یکی از دوستان گل انجمن مدتی پیش اکانت اوریجینش رو بهم قرض داد تا بتل 4 {انلاین} رو چند روزی تست کنم { بعدا متوجه شدم میشه یه هفته فری تایم بازی کرد :دی }
و 60 درصدش رو بک اپ داشتم و سه چهار شبی مابقیش + اپدیت رو گرفتم .... و چند شب بتل4 انلاین رو بازی کردم واقعا چسبید .... بگذریم :d
{کمی فضا سازی کنم :d} تو انلاین بودم و رفتم بالای یه کوه و یه طرف دوستان با تانک به جون هم افتاده بودن و یه طرف هم دریا بود و با قایق دنبال هم :d من دیدم کسی کاری بهم نداره
گفتم خدا بیامرز منتل رو تست کنم .... خودم به سختی باورم شد ....
اول این تستا رو ببینین
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و به راستی که خیلی از بنچمارک ها پ...شمی بیش نیستند !
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گزاشتم رو منتل بعد با این کنسول بازی ور رفتم و بعد بالاخره فریم ریت نمایان شد .....
125 فریم گرفتم :-O.....=))=))اومدم با ار پی جی به جون ملت افتادم و صحنه رو سنگین کردم ! دیدم نه شانسی نیست :دی بین 100-130 متغیره !!!! به هیچ وجه زیر 100 نیومد ! vsync هم خاموش بود طبیعتا ولی هیچ گونه بریدگی تصویر و این که چون vsync خاموشه مشکلی در تصویر پیش بیاد نداشتم البته تلوزیون 100HZ هست
گفتم حتما تنظیمات رو Ultra نیست چک کردم همه اش تا اخر بود + MSAA4 + 1080P :d
خلاصه من که تعجب کردم مگه چنین چیزی میشه .... اسکرین شات هم فرصت نشد بگیرم.....
چون قرار بود فقط چند شب بازی کنم دیگه نرفتم سراغش اسکرین شات بگیرم ..... وقتی هم فهمیدم فری تایم میشه یه مدت بازی کرد هم دیر بود :دی چون کیسم رو چون هه ی باطری بایوسش تموم میشد فرستادم شرکت ببینند چشه .....
اگر کسی باور نکنه مشکلی نداره چون خودم هم به سختی باورم شد :d
خلاصه من انتظار زیادی از DX12 دارم ..... باید بهتر از منتل عمل کنه برام :d