محمد عزیز در مورد این تست توضیح داده شد:
تست API OVERHEAD فقط فراخوانی توسط GPU و پاسخگویی پردازنده رو چک میکته
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اختلاف 3 کارت انویدیا با هم در دنیای واقعی الاخصوص 960 تا خرخره اورکلاک شده با 980 حدود 2 برابر هست اما در Over head test تست ؟؟این نشون میده هر سه GM206-GM204-GM200 تقریبا از یک Commandprocessor مشابه استفاده میکنن.
اختلاف اینها هم حتی اورکلاک 285 تا خرخره یک دنیاست
این تست ها کلا منظور دیگه ای داشتن اما نشون دادن COMMAND PROCESSOR تراشه های HAWAII و TONGA قدرت زیادی دارند ( و بسیار شبیه به هم هستند ) . و البته نشون دادند هر سه GM206-GM204-GM200 تقریبا از یک Commandprocessor مشابه استفاده میکنن.
البته اینها همه یکم مشکل هست درکش اگر نه که تا به حال دوستان توضیحات تکنیکی اینها رو میدادن که تاحالا ندیدم - کلی جای بحث داره نشون دادن صرف یک چارت نیست (نقل قول کردن چارت کار سختی نیست :دی )
به زودی fable 4 که فول dx12 هست میاد ببینیم واقعا در بازی های dx12 آیا GCN به جایگاهش بر می گرده یا نه
----------------------------------
ما داشتیم در مورد
RADEON FURY کبیر صحبت میکردیم منحرف کردی شما (پستی هم که نقل قول کردی اصلا حرفی از دمای کارت ها نبود
اگرنه که من چیزی نگفتم شما بغض و گریه و اه و ناله 5 سال پیش رو کشیدی وسط :d اگرنه من چه میدونستم هنوز از اون زمان .... داره وارد میشه :d (
اولین تجربه انودیا در 40nm کارت 480 و 470 بود
(که با بالغ شدن 40nm در سری 500 درست شد ) -
بدبختی hawaii بعد از حدود 2 سال از به بلوغ رسیدن 28nm کوره کاهش فرکانس حتی با وجود vaporchamber رو خلق کرد - من از این ناراحتم :دی :)) باور کنید اگر 290 کاهش فرکانس نمیداشت حتی همون vaporchamber داخلش رو هم منفجر می کرد باز 480 کاهش فرکانس نداشت :دی)
باور کنید خدایی 1 تنه سخته بین شماها - کم نیستید زیادید زیاد - توی wccftech (اونجا چون بن نمی کنن از درو دیوار میریزین ) و videocardz (البته اینجا کمتر ) و techpowerup( توی تکپاور آپ تازگی خیلی منطقی شدن زامبی فن ها :دی ) و الی ماشالا - معمولا 1 به 10 هه اینجا باز کمترین به نسبت اما خوب بلقوه زیادین