آپدیتر بایوس تحت ویندوز هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SA SYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چرا از اول از طریق بایوس آپدیت نکردید
حالت عادی و استاندارد
نمایش نسخه قابل چاپ
آپدیتر بایوس تحت ویندوز هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SA SYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چرا از اول از طریق بایوس آپدیت نکردید
حالت عادی و استاندارد
انجام دادم و نوشت بین 3 تا 5 دقیقه صبر کنین و برنامه ای باز نکنین ولی حدودا در عرض 5 ثانیه انجام شد و ریستارت شد بعد تو بایوس نوشته بود بایوس ورژن : 2013نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تمام ؟؟؟
امیدوارم این مشکلم هم حل بشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان
بنده چند روز پیش بایوس مادربوردم رو آپدیت کردم که باعثه مشکلاتی شده روز اول که موس قطع و وصل میشد بعد کلا از کار افتاد رفتم یه تبدیل usb به ps2 خریدم موس درست شده ولی باز تیک برمیداره ...و یک کیبورد تازه هم خریدم وصل کردم سری اول آورد ولی بعد این که ویندوز رو عوض کردم کیبورد یک بار چراغاش روشن میشه بعد خاموش میشه دیگه کار نمیکنه....من احساس میکنم تنظیمات bios مشکل پیدا کرده ولی کیبوردم کار نمیکنه تا برم داخل بایوس...و یا این که مادربورد کیبورد رو بوتت میکنه چون موقعهی ریستارت یه لحظه چراغ کیبورد روشن میشه .. خلاصه کامیوترم اختلال پیدا کرده.
حالا الان چه کنم ؟ راهنماییم کنیید؟! ممنون الانم با موس همه ی اینارو نوشتم :(
بایوس بی دلیل اپدیت نمیکنن
بایوس رو دانگرید کن به نسخه قدیمی
سلام مادر بورد سوپرمیکرو X9DAE هست بایوس AMI ولی وقتی از سایت سوپرمیکرو دانلود میکنم چند تا فایل میاد که پسوندهای عجیبی مثل .702 داره . چطور میتونم این بایوس رو کاریش کنم و اصلا با این برنامه ممکن هست ؟
ببینید دوست عزیز اون برنامه سورس داره باید سورس رو با توجه به آدرس های سخت افزاری مادربورد کامپایل کرد. من تا حالا با این مادربورد کار نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Duran [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام
چند روز پیش بایوس کامپیوترم رو آپدیت کردم. ولی بعد از ریستارت دیگه سیستم بالا نمیاد و صفحه مشکی شده. البته سیستم روشن میشه ولی چیزی نشون نمیده و هیچ بوغی هم نمیزنه. بایوس من ami هست. جایی خوندم که باید فایل فایوس رو روس فلش بریزم و با فلش سیستم رو بوت کنم. ولی این فایل فلش بنام amiboot. Rom رو پیدا نمیکنم. ممکنه من رو راهنمایی کنید. متشکرم
با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
در ابتدا از شما دوست عزیز به خاطر این مطلب کاربردی تشکر میکنم
سوال بنده این هست که آیا با این نرم افزار امکان دانگرید BIOS مادربورد قدیمی ASUS P5LD2SE را دارم یا خیر ؟
در ضمن روند کار به همون صورت آپدیت هست یا برای دانگرید فرق دارد ؟
سپاس @};-
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط pouyamahmoudi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا بروزرسانی گردد
سپاس =d>
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط pouyamahmoudi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا جهت پاسخ به سوال بروز رسانی گردد
سپاس @};-