نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازم همون ارور میده
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازم همون ارور میده
والا چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه :| روی همین مدل لپ تاپ با AFU بایوس فلش کردم بدون مشکلنقل قول:
نوشته اصلی توسط mossi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط از این طریق هم تست کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای اینکه فلش را بوت کنید لپ تاپ را که روشن کردید کلید ESC را پشت سر هم بزنید تا منوی بوت بیاد بعد از بین منوها فلش را انتخاب کنید
این کاراهارو همه رو کردم . تروخدااااااکمک کنید این لب تاب مال من نیست ماله یک از اقوامه داد گفت ویندوز عوض کن حالا که میگم نمیشه میگه درستش کن و تو خرابش کردینقل قول:
خب شما یک نسخه ویندوز 7 آپدیت شده روش نصب کن. این اروری صفحه آبی مشکل ویندوزه. البته قبلش یه چیز مهم هست وارد تنظیمات بایوس بشو و در قسمت Advanced نوع ساتا را روی AHCI تنظیم کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mossi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همه رو کردممممممم تروخداااااااا کمک کنید
این روش هم تست کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نشد اینم تست کردمنقل قول:
شرمنده یه سوال داشتم:
مین برد Gigabyte G31M-ES2C Rev 1.1 هم بایوس ami داره؟؟ اگه بایوسش ami نیست چی هست؟؟
بله AMI هست :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.esfahan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون. حالا یه سوال دیگه: عبارت dual BIOS به معنای چیه؟؟ تو دفترچه ی مادربرد من نوشته شده.نقل قول: