یعنی مادربورد شما دو تا بایوس داره در صورتی که یکیش به مشکل خورد بایوس دوم به عنوان پشتیبانی قابل استفاده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط m.esfahan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی مادربورد شما دو تا بایوس داره در صورتی که یکیش به مشکل خورد بایوس دوم به عنوان پشتیبانی قابل استفاده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط m.esfahan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان دفعه اول هست میخوام بایوس رو اپدیت کنم
لطفا کمک کنین
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این ارور واسه چیه :(
سلام. دوست عزیز فایل بایوس شما نسخه استباهی هست. اگر سیستم رو خاموش کنید الان بایوس میپره !!! سیستم رو خاموش نکنید و بایوس رو با برنامه ASUS AI SUITE 3 فلش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SA SYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا لینک دانلودش رو بدین و اموزشش خاصی هم داره بگیننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد با اینASUS AI SUITE 3 باید بایوس رو اپدیت کنم ؟؟؟:(
اقا من کلا الان هنگ کردم . . . من که درست دانلود کرده بودم . . . شرمنده ی شما لطفا لینک دانلود بایوس ی که باید دانلود کنم هم بدین و بگین من چی کار کنم دقیقا
دوستان من که اشتباه نکرده بودم . . .. لطفا کمک فوری کنین
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا لینک دانلودش رو بدین چون لینک دانلودی پیدا نکردم و اموزشش خاصی هم داره بگین
بعد با اینASUS AI SUITE 3 باید بایوس رو اپدیت کنم دوباره ؟؟؟
اقا من کلا الان هنگ کردم . . . من که درست دانلود کرده بودم . . .
همین بایوس رو با ai suite فلش کن
لینک دانلودش رو بدین لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
طرز کار با هاش مثل همین AMI BIOS هست ؟؟؟
این جا این پیام رو داد ریستارت نکنم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نرم افزار AI_Suite3_EZ_Update_Win8-1_VER20111 هم میگه ریستارت لازمه تا نصب کامل بشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من چی کار کنم دقیقا
اگر نسخه بالاتر بایوس خودتون که 12 مگ هست بگکیرید خودش توش بایوس آپدیتر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SA SYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AI SUIT هم پیغام میده که ریستارت کن ولی ریستار نکنید و نر افزار رو باز کنید از منو استارت
Z87-C-ASUS-2103_and_BIOS-updater_ دانلود کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این پوشه BIOS_updater_for_4th_Gen_Intel_Core_CPU.zip چی هست ؟؟؟
فایل Z87-C-ASUS-2103.CAP هم همونی هست که استفاده کردم میگه اشتباهه !!!! ولی حالا با AI_Suite3_EZ_Update هم امتحانش میکنم ( بدون ریستارت )