عزیز ارزش نداره این کارت رو ولت مود کنی به هیچ وجه چون یه کارت low range در هر حالتی low range میمونه الیته اگر قصد افزایش پرفرمنس رو داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pipo9 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز ارزش نداره این کارت رو ولت مود کنی به هیچ وجه چون یه کارت low range در هر حالتی low range میمونه الیته اگر قصد افزایش پرفرمنس رو داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pipo9 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز ، کارت گرافیک شما قابل افزایش ولتاژ نیست و این امکان در مدار pcb این کارت گنجانده نشده ، مگیر اینکه شما بخواهید رکورد بزنید و در hwbot ثبت کنید در غیر اینصورت شما با ولت مود کردن سخ افزاری ولتاژ زیادی به کارت خواهید داد ، و باید بسیار خنک نگه داشته بشه و عمر کار از بین میرود ، ولت مود کردن برای اینچنین کارتها فقط برای ثبت رکورد هست نه استفاده روزانه@};-
دوست عزیز اگر برا گیم می خواید اورکلاک کنید بهتون پیشنهاد نمی کنم چون چندان تاثیری نداره.نقل قول:
این کارت برای بازی های کارایش یکم از کارت 5450 بیشتره.حدود 20 درصد.
ولی برا تست و بحث ش جداست.
اتفاقا این سری از کارت ها خوب اورکلاک میشن.
نزدیک به 40 درصد برا 24/7 ! بدون ولت مود:d
اقا فرشاد هم عرض کردن برا ولت مود کردن این کارت باید خنک کننده خوبی داشته باشین. و خنک کننده رفرنس کارت کم میاره.
اون جریان آنلاک نبودن ولتاژ هم اکثرا برای کارت هایی که از طریق سوکت 6 پین تغذیه نمی کنن فعال نیست از جمله کارت بنده.
سلام !
کارت گرافیک من 7770 ایسوزه! با افتر برنر نمیشه تعقیر ولتاژ کرد . rbe هم ارور
invalid file specified . not an ati bios? - debug information : 'chekvalid'
میشه راهنمایی کنید ؟
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamadha [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
داخل برنامه ی AfterBurner وارد setting بشید و سپس تیک گزینه ی Unlock Voltage Control رو بزنید و سپس yes .
مشاهده می کنید که گزینه ی Core Voltage فعال میشه .
نه فعال نمیشه! مشکل بایوس چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر فعال نشه که یعنی کارت شما از سیستم تغییر ولتاژ پشتیبانی نمیکنه.:)@};-
چرا نمیتونم با radeon bios editor فایل بایوس رو باز کنم چرا میگهnot an ati bios?@};-@};-@};-
ببخشید سوالام زیاد شد
جواب که ندادین ولی من هر کاری کردم نتونستم بایوس رو ویرایش کنم یعنی بعده ویرایش ATIWinflash اروور bios image not fund میده
حتی با این برنامه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حال یکی بیاد بایوس رو ویرایش کنه بتونم کورکلاک رو تا 1100 افزایش بدم دمتون گرم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم ایمیلم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل کارتم asus 7770 1gb
حتما دوستان ندیدن دوست عزیز ولی دلیل اینکه شما نمیتونید این کار رو انجام بدید،اینه که کارت شما amd هستش و کارت های سری 5000 و بعضی از کارت های سری 6000(اگر اشتباه نکنم) ati هستند و این برنامه ای هم که گفتید،مربوط میشه کارت های ati ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamadha [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با نرم افزار دومی که گفتید،چه اروری دریافت می کنید؟ اصلا ارور میده؟ کلا چی میشه که نمیتونید؟
@};-