جدی ؟؟ :)))
نرو افزار rbe ارور نمیده مشکلatiwinflash بود@};-
میتونید لینک برنامه فلش amd رو بدید ؟ ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
جدی ؟؟ :)))
نرو افزار rbe ارور نمیده مشکلatiwinflash بود@};-
میتونید لینک برنامه فلش amd رو بدید ؟ ممنون
با سلام
من کمی کارت گرافیکم رو با نرم افزار GPU Tweek ایسوس اورکلاک کردم و سیوش هم کردم ولی میبینم بعد از ری استارت و یا خاموش کردن سیستم دوباره بر میگرده به حالت اول به نظرتون چکارش باید بکنم ؟؟؟
دوست عزیز شما باید یک پروفایل تایین کنید تا موقع Startup تنظیمات اعمال شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shadow Fall [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دوستان من همین الان نسخه جدید نرم افزار MSIAfterburnerSetup300Beta15 رو دانلود و نصب کردم اما ظاهرا گزینه های فریم ریت و فریم تایم رو حذف
و گزینه های دیگه ای رو اضافه کردن ، توی تنظیمات و قسمت مانیتورینگ هم نگاه کردم اما اونجا هم نبود ، مگه میشه این دوگزینه رو حذف کنن
لطفا دوستان تست کنن و راهنمایی بفرمایند
دوست عزیزم سلام....شما یک بار برنامه را کاملا حذف و دوباره نصب کنید....تصویر از نسخه 15 بدون هیچ مشکلینقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
با سلام خدمت شما دوست و استاد عزیزم
راستش همین کار رو انجام دادم اما نشد ، در هر حال از راهنمایی شما متشکرم و همین که بدونم برنامه اون گزینه ها رو داره مشکل رو رفع میکنم
با تشکر مجدد ازشما
دوست عزیز از این ابزار هم میتونی استفاده کنی که دقیقا همون کار رو برات انجام میدهنقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام اگه امکان داره نحوه اورکلاک کردن کارت گرافیک MSI 7970 Lightning رو کام به کام توضیح دهید اگه فرصت ندارین بگید اگه سرعت هسته رو تا 1250 و سرعت مموری رو 1600 اضافه کنم ولتاژ رو روی چند تنظیم کنم تا به ثبات برسه؟واقعا روی تنظیمات ولتاژ مشکل دام راهنماییم کنید
اين كارت معمولا روى ١١٥٠ الى ١٢٠٠ كاملا پايدار ميشه، براى حافظه ولتاژ نميخواد و براى هسته هم گام به گام افزايش بديد حدود ١.١٥ تا ١.٢ بايد پايدار بشه
@};-
دوستان عزیز برای اورکلاک گرافیک سافایر 7850 در برنامه msi afterburner بیشتر از 1050 و 1450 نمی تونم افزایش بدهم.
چیکار باید انجام بدم؟ و اینکه بیشتر حد اورکلاک برای استفاده 24/7 این گرافیک چند هست؟