سلام بر اقا فرشاد خوب هستید /
جناب برای اورکلاک 780 لایتینگ ( در جریان هستیئد ) این قیمتی که دورش خط کشیدم با تا اخر پر کنم؟؟؟؟؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بر اقا فرشاد خوب هستید /
جناب برای اورکلاک 780 لایتینگ ( در جریان هستیئد ) این قیمتی که دورش خط کشیدم با تا اخر پر کنم؟؟؟؟؟
درود دوباره دوستان و اقا فرشاد من وقتی با گرافیک 780 لایتینگ اور میکنم و این تنظیمات رو میزارم نمیتونه تست 3d11 رو ران کنه مشکل چیه؟
پاور هم انرمکس پلاتینیوم 1500 هست!!!
عزیز این مشکل و بنده چند باری باهاش مواجه شدم ..دقیقا دیشب هم همین مشکل برام پیش اومد ، ولتاژ AUX مربوط به PCI-x میشه مقدارش و پایین تر ست کن.
بعد فرکانس کورکلاک 160+ قرار بدهید....تنظیماتی همچون nvidia inspector را اجرا نکنید ، و در تنظیمات کنترل پنل انویدیا همه چیز را به حالت دیفالت بگذارید.
این مشل امکان داره بخاطر Areo ویندوز هم باشه ( پنجره های شیشه ایی) سیستم و از لحاظ افکت ها به حالت کلاسیک قرار بدهید.
@};-
ممنون اقا فرشاد پس AUX پایینتر بیارم اوکی ممنون بینم چیکار میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام اقا فرشاد خوب هستید؟ چرا من بیشتر از این نمیتونم اورکلاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
یعنی چی؟
مشکل چیه ؟
ولی فکر کنم امتیاز اندازه همون اورکلاک شده میگیرم نه؟
"" اپلود سنتر سایت خرابه ""
از برنامه EVGA استفاده کنید شاید برای شما بیشتر و بهتر جواب دارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nvidia& [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ln2 کارت نمیخاد فعال کنم جناب فرشاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه عزیزم بدون LN2 هم میتونه بیشتر از این بزنه
ای بابا عجب گیری کردم من :(نقل قول:
درود اقا فرشاد :
اقا فرشاد مال من چرا کورکلاک بالای 1110 نمیتونه بزنه با دادن ولتاژ +100 ؟؟؟واقعا عجیبه نیست ؟؟؟
و سوال دیگه اینکه تو حالت ln2 هم با دادن ولتاژ به زور بالای 1120 نمیتونه مشکل چیه ؟؟؟@};-