asus
- Graphics EngineNVIDIA GeForce 9800
- Bus StandardPCI Express 2.0
- Video MemoryDDR3 1GB
- Engine Clock600 MHz
- Shader Clock1500 MHz
- Memory Clock1.8 GHz ( 900 MHz DDR3 )
نمایش نسخه قابل چاپ
asus
- Graphics EngineNVIDIA GeForce 9800
- Bus StandardPCI Express 2.0
- Video MemoryDDR3 1GB
- Engine Clock600 MHz
- Shader Clock1500 MHz
- Memory Clock1.8 GHz ( 900 MHz DDR3 )
با سلام کارت من 560ti 448cre هستش میخواستم بدونم تاچه حد میتونم ولتاژ بدم با فلش بایوس حد ولتاژ به 1.213 رسوندم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام
قبل از هر چیز عضوتتون رو تبریک میگم
برای این کارت نیاز به فلش بایوس نیست
هر از هر چیز تاپیک آموزش اورکلاک کارت های گرافیک رو مطالعه کنید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت گرافیک شما قابلیت اورکلاک به صورت نرم افزاری رو داره
در تاپیک اموزش همه چیز توضیح داده شده
@};-
میدونم ولی حد نهایی ولتاز تا 1.113 بود که با فلش اونو رسوندم به 1.213 که بوسیله افزایش ولتاژ clock core رو رسوندم به 1100
اگر به فرکانس 1100 به صورت پایدار رسیدید به فرکانس بسیار بسیار خوبی دست پیدا کردید و کارتتون رو تا حدود 30 درصد اورکلاک کردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فرکانس 1100 مگاهرتز فرکانس خیلی خوبی برای این کارت هست و دیگه نیاز نیست به فرکانس های بالاتر فکر کنید
@};-
البته با 3d mark تست نگرفتم ولی حدود 1 ساعت crysis 2 بازی کردم
از کدوم برند هست کارتتون ، مدلش رو دقیق ذکر میکنیدنقل قول:
خیلی علاقه خاصی دارم به نسخه 448 هسته ای 560ti .
msi twin frozerIII PE ocنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmaden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
من میخوام کارت Pality 9500GT رو اورکلاک کنم.
در حالت عادی:
کلاک عادی: GPU: 550MHz - Memory: 333MHz - Shader: 1375MHz
کلاک فعلی: GPU: 550MHz - Memory: 333MHz - Shader: 1400MHz
مثل اینکه خودش کمی اورکلاک شده؟
1:
از طریق برنامه Afterburner کلاک هسته رو تا 620MHz بالا بردم و Shader Clock هم به 1550MHz رسید.
وقتی بیشتر از این بالا میبرم ناپایدار میشه.
کلاک Core و Shader رو از حالت Link خارج کردم و هرکدوم رو جداگانه بالاتر بردم. Shader Clock رو نمیشه بالاتر ببرم چون ناپایدار میشه اما Core Clock رو تا 720MHz افزایش دادم و مشکلی هم پیش نیومد! میخوام بدونم افزایش کلاک Core به تنهایی هم فایده ای داره؟ Shader رو دیگه نمیشه افزایش داد.
2:
چند ماهی Core:660 و Memory:440 بود و مشکلی هم نداشت. اما حالا که دوباره با همین مقادیر تست میکنم مشکل داره! کلاک Core فقط تا 620 پایدار میمونه.
ممکنه کارت ضعیف شده باشه؟ :|
توی این مدت تنها تغییر مهمی که دادم اورکلاک کردن CPU بود که فکر نمیکنم به کارت گرافیک ربطی داشته باشه.
3:
میخوام ولتاژ رو بالا ببرم. از طریق نرم افزاری که ظاهرا نمیشه. سخت افزاری هم حوصله ندارم :d
چطور میشه بایوس رو دستکاری کرد؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice_2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1:
بله افزایش کلاک GPU هم تاثیر داره و مقدار Pixel Fillrate کارت شما افزایش پیدا می کنه.
2:
خوب اون چند ماهی که 620 و 440 بود دمای اتاق چند بوده و الآن چنده؟
در ضمن شما CPU رو اورکلاک کردید می تونه دلیلش این باشه که پاور شما ضعیف باشه و نتونه جوابگو باشه چون اورکلاک CPU مصرف CPU رو افزایش میده و اگه پاور نتونه انرژی مورد نیاز رو تامین کنه خوب انرژی مورد نیاز برای اورکلاک بیشتر کارت شما هم نمی تونه تامین کنه.
مدل پاورتون چیه؟
3:
این امکان برای 9500GT وجود نداره که بخواید ولتاژ رو افزایش بدید و فقط کارت های متوسط رو به بالا این امکان رو دارند اون هم نه همه این کارت ها( بستگی به کیفیت ساخت و نوع مدار تغذیه کارت و تعداد فاز های استفاده شده و ... داره) و تنها راه افزایش ولتاژ برای این کارت Hard mode یا همون افزایش به طریق سخت افزاریه که اصلا توصیه نمی شه و ممکنه باعث سوختن کارت بشه و فقط در رکورد ها به این صورت ولتاژ رو افزایش می دن.