سلام.
خسته نباشید.
asus geforce 9800-gt گرافیک سیستممه.
من با برنامه ی riva tuner بیشتر از 15% اور کلاک میکنم ناپایدار میشه.
مشکل چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
خسته نباشید.
asus geforce 9800-gt گرافیک سیستممه.
من با برنامه ی riva tuner بیشتر از 15% اور کلاک میکنم ناپایدار میشه.
مشکل چیه؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای پایداری باید مقداری ولتاژ به کارت بدین تا پایدار بشه. البته باید سیستم خنک کننده کارت گرافیک و تهویه کیس مناسب باشه
از لحاظ خنک کاری مشکلی نیست.
اما من تازه واردم.
چطوری ولتاژ بدم؟
با نرم افزار msi after burner می توانید ولتاژ بدید. دقت کنید که ولتاژ دادن به صورت پله ای باید انجام شود. ولتاژ را 0.2 به 0.2 باید افزایش داد تا جایی که کارت گرافیک پایدار شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اتفاقا همین الان دنلود کردم اما کشویی مربوط به ولتاژ قفله
اگر قفل هست باید کارت گرافیک شما ولت مد سخت افزاری شود تا قابلیت ولتاژ باز شود و یا از بایوس های ولت مد شده استفاده کنید. البته با نسخه قدیمی تر msi after burner به صورت نرم افزاری میشه این کار رو انجام داد.نقل قول:
امکان داره طوری توضیح بدید که درک کنم چیکار کنم؟
روش این کار و بگید
دوست عزیز ولت مد سخت افزاری کار بسیار دشواری هست و ممکنه به کارت آسیب وارد شود، اما ولت مد بایوس راحت تر هست شما مدل دقیق کارت را ذکر کنید تا در صورت امکان بایوس مورد نظر را برای شما دوست عزیز ولت مد کنم.نقل قول:
NVIDIA® GeForce 9800GT
خیلی ممنون از لطفتون
خب دوست عزیز لطفا شرکت سازنده کارت هم ذکر کنید. مثلا xfx هست یا evga یا.... ؟! مقدار حافظه چند مگابایت هست ؟نقل قول: