زمانی که شما نیاز به اورکلاک گذرگاه pci-e داشته باشید، نیاز به اندکی افزایش ولتاژ در این بخش دارید.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice_2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زمانی که شما نیاز به اورکلاک گذرگاه pci-e داشته باشید، نیاز به اندکی افزایش ولتاژ در این بخش دارید.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice_2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این ولتاژ تاثیری روی اورکلاک نداره؟ به ولتاژ کارت گرافیک مربوط میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !Mr. DB [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازم ممنون :)
بستگی به پلتفرم شما دارهنقل قول:
گاهی اوقات برای رسیدن به فرکانس پردازنده بالاتر مجبورید فرکانس pci-e رو افزایش بدید.
افزایش فرکانس pci-e موجب بالا رفتن کارایی این بخش خواهد شد، اما درصورت بالارفتن نامتعارف ممکن است باعث آسیب جدی به سخت افزارهای مرتبط با pci-e شود
(برای بالا بردن فرکانس گرافیک نیست، فرکانس pci-e هر چه بالاتر برود تاثیری معکوس خواهد داشت)@};-
دوستان دمای مجاز برای 4870 چقدره؟
دمای کارت من این مقدار تو لود و بیکاری
dispIO 65 80
MEMIO 85 99
SHADERIO 65 82
VRAM 65 84
تو دراز مدت مشکلی پیش نمیاد؟
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamedy12 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تقریبا" این دماهایی که اعلام کردید واسه یه 4870 رفرنس عادی هست حامد جان .....;) ( فکر کنم کارت شما هم رفرنس باشه درسته ؟ )
البته با تعویض خمیر ممکنه بین 5 تا 10 درجه هم اختلاف دما داشته باشید ......@};-
بله رفرنس هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از راهنمایی
بایوسش رو آپدیت کردم
دور فن بیشتر شد و دماش حدود5تا10 در جه پایین اومد
دوستان در مورد این بخش در برنامه AI Suit کسی اطلاع داره ؟؟!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میخوام ببینم این گزینه ها توی اور igpu چه کمکی میکنن ...!!!
دوست عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط metall_hero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
توضیحات کناری این گزینه براتون روشن نیست؟! اورکلاک iGPU بیشتر محدود به دما هست و عموما با Air Cooling نمی شه بیشتر از یک مقداری اورکلاکش کرد
باور کنید اگر روشن بود نمیومدم بپرسم در مورد دما هم خوب واضحه که بیشتر از یه مقداری نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سوال بنده بیشتر این بود که اون دو گزینه igpu Current Capability و Load Linel رو اگر بیشتر کنیم چه تاثیری خواهد داشت ؟ و باعث چه چیزی خواهد شد....
سلام دوستان ، من کارت sapphire 6870 می خوام اوورش کنم تا جایی که جا داشته باشه و به یک حالت پایدار برسه ، میشه لطفا راهنمایی ایم کنید که core clock , memory clock , core v رو چی تنظیم کنم راستش وقت چک کردنشون رو ندارم ، و اینکه شما دو نوع ست بگید یکی برای کولر خودش و دیگری برای واتر کولینگ.ممنون