سلام
ایا میشه حافظه گرافیک لپتاب رو هم کلاک کرد ؟؟؟
چیپ هم 720m هست
خواهشا کمک کنین خیلی نیاز دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ایا میشه حافظه گرافیک لپتاب رو هم کلاک کرد ؟؟؟
چیپ هم 720m هست
خواهشا کمک کنین خیلی نیاز دارم
سلام دوست عزیز.تقریبا در همه کارت گرافیک ها خیر نمیشه.لپ تاپ محدودیت های زیادی در این زمینه داره.به طور کلی حتی فرکانس MXM ها هم چندان قابل تغییر نیست در تراشه های حافظه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahman0121 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دوستان من با برنامه msi afterburner اورکلاک میکنم ولی مشکلم اینه کهچند دقیقه دیگه فرکانس ها به حالت قبلی بر میگرده ! در حالی که تو برنامه msi نشون میده که اورکلاک شده !
با برنامه gpu-z هم نگاه کردم
اولش که اورکلاک میکنم فرکانس هسته و مموری میره بالا ولی یکم بعد برمیگرده به حالت دیفالت !
امید جان گرافیک ناپایدار هست ریست می کنه ولی افتربرنر تنظیمات دفعه پیش اورکلاک رو نگه می دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی اگه سیستم هنگ یا فریز نشه امکانش هست که ناپایدار باشه ؟ :-?نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون یادمه قبلا که اورکلاک میکردم اگه ناپایدار بود سیستم هنگ میکرد و تنظیمات به حالت قبلی برمیگشت
الان من تست با msi kombuster هم میذارم ولی هنگ نمیکنه !
ناپایداری شدید باشه باعث فریز شدن یا توقف درایور کارت گرافیکی می شه ولی جزیی باشه شاید شما اصلا متوجه ریست شدن تنظیمات نخواهید شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
می تونید بنچمارک بگیرید سیستم کاراییش افزایش پیدا کرده یا خیر؟
یا احتمال دوم اینه که ناسازگاری نرم افزار باشه و تنظیمات افتر برنر اصلا ست نشده باشه، با ورژن دیگر یا نرم افزار دیگر تست کنید
سلام توی msi after گزینه ی power limit داره کسی میدونه کارش چیه؟؟
باعث میشه کارت گرافیک پاور بیشتری مصرف کنه تا به بیشتر تو حالت کلاک بوست بمونه ( منبع تغذیه باید مناسب باشه )نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryanf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مثل حالتیه که وقتی شما تنظیمات پاور رو میزاری روی های پرفورمنس یابالانس یا مثل حالتی که تو بازی vsync فعاله یا غیر فعال
دوستان فقط گرما به گرافیک در حالت اورکلاک صدمه میزنه؟؟؟ من گرافیکم تا 60 درجه اومده
بستگی به Tj max گرافیک شما داره، مدلش چی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryanf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گرما، تغذیه نامناسب یا پاور نامناسب و مسائلی از این دست ممکن هست صدمه بزنه به قطعات شما