نقل قول:پهنای باند کارت اگه 512 بیت باشه مقدار حافظش یا 2 یا 4 یا 8 گیگه، 6 گیگی مال 384 بیتی هاس....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:پهنای باند کارت اگه 512 بیت باشه مقدار حافظش یا 2 یا 4 یا 8 گیگه، 6 گیگی مال 384 بیتی هاس....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله دوست عزیز بنده در چندین پست قبلی هم اشاره کردم که مقدار 4 گیگ حتی برای 512 بیتی مقدار مناسبی نمیباشد و صحبت از مقدار حجم 8 گیگ هست ، اما در اکثر سایت های دیگر صحبت از 6 گیگ هست دوست مهربانم...@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فروشگاه مجازی Newegg قیمت مدل مرجع کارت گرافیک RADEON R9 290X رقم 729.99 اودلار قرار داده است،البته قیمت اصلی 699 اودلار می باشد که Newegg با زیرکی 20 الی 30 اودلار را بابت مالیات روی کارت کشیده است.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
علی جان فکر کنم بخاطر offer بازی bf4 تو این کارت ها باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وارد ایران بشه و بتلفیلد 4 رو از داخل جعبش برندارن خوبه!
قیمتش به مرور زمان یه مقداری افت میکنه به نظرتون؟
یه چیز دیگه هم هست حس میکنم اختلاف بین کارت های 280x و 290x یک مقدار زیاده از لحاظ قدرت و معقول نیست!
طبق آنچه که تا به الان شایعه شده کارتهای گرافیکی 290 و 280 هم هستند که X را ندارند و گزینه Pro پسوند آنها نیز هست. یادمان باشد چه AMD و چه انویدیا اول کارتهای HIGH END خودشون و معرفی میکنن و بعد جای خالی و با کارت مناسب پر میکنن :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن کارتR290x هم وارد ایران بشه بدون بازی BF4 خریداری میشود تا هزینه کمتری داشته باشد.
با تشکر@};-
شاهین جان شما تو پک های کارت titan از gig اون کولره که offer کرده بودن رو دیدی؟ والا هیچ کسی ندیده معلوم نیست چیکارش کردن یا باندل ها رو از مرجع توسط وارد کننده های مجاز دستور برداشتنش رو میدن یا خودشون دست میبرن تو پک. در غیر این صورت حدود 100تا 150 تومن پول او نسخه فیزیکی بازی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:dنقل قول:
سلام سالار جان ، این قسمت حرف تو هر کاری کردم نتونستم جلوی خندم و بگیرم!!! درست کنند!! خیلی باحال گفتی
البته احتمالشو کم میدونم اگه اینطور بشه ایسوز ام اس ای طرف این کار نمیرند اینکاررو فقط گیگابایت میکنهنقل قول:
اما باز هم گمان نکنم کارت 290x بصورت غیر رفرنس تولید بشود.....و اگر هم تولید بشه ، با همان مقدار VRM خواهد بود و فقط دارای کئلینگ مناسب میباشد.
مثلا ایسوز بیاد مدل ماتریکس و dc2کارت 290x فقط با کولر متفاوت درست کنه اونم بدون دست کاری مدار تو تخیلاتم هم نمیگنجه :|
خوب عزیزم منم همین و عنوان کردم در چندین پست قبلی ، کارت غیر رفرنس توسط هیچ کدام از برندها تولید نخواهد شد.نقل قول:
درودنقل قول:
دوستان چرا 4 گیگ برای 512 بیتی مناسب نیست ؟ بعد تو مدل غیر رفرنس هرکی هر بیتی دوست داشته باشه میتونه بزنه ؟ بعد این وسط چه بلایی میتونه سر bandwidth کارت بیاد؟
چی باعث میشه برای یه تراشه مثلا رم 512 بیت در نظر بگیرن ؟