کاهش فرکانس؟! :-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-Oنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کاهش فرکانس؟! :-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-Oنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمت؟
خیلی نگران نباشید چون اولا همون طور که تو تست مشخصه فقط 1% کاهش پرفرمنس داره در ثانی اگر اون 1% هم براتون مهمه می تونید بایوس رو تغییر ندید و یا از مدل های غیر مرجع استفاده کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه کلا برام عجیب بود!نقل قول:
چون همیشه با آپدیت بایوس فرکانس کارت افزایش پیدا میکرد.
قیمت 290X چقدره؟
قیمت 290X برای خورده فروشی 549$ در نظر گرفته شده که تقریبا میشی رقمی حدود یک ملیون ششصد هزار تومان ولی از اونجایی که هزینه ورود و سود بالای فروشندگان هم دخیل خواهد بود حدود 2 ملیون تومان وارد بازار میشودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مگه دوستمون نگفت که قیمتش کاهش پیدا کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin_CaraGT2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن اینجا بیاد هم قیمت تایتانه!
چرا اینقدر بی نظم شده AMD العان وقت تغییر فرکانسه ! کارت رفته زیر رویو ! 7970 همین شد همه مدل غیر مرجرع زدتد AMD اومد مدل گیگا ادیتیشنو داد به عیر از یکی از تولید کننده ها که میدونست با قیاشون ضرر دادندنقل قول:
دوستان عزیز باید چند روزی صبر کرد شاید این اخبار فقط شایعات باشند....
این کارت 100mhz هم کاهش فرکانس بخوره باز هم داغ خواهد بود تنها انتخاب همون نمونه های غیر رفرنس هست در ضمن خود شخص به راحتی میتونه فرکانس رو limit کنه
پس دو حالت وجود داره یا این خبر fake یا اینکه علاوه بر کاهش فرکانس یکسری اعمال دیگه هم انجام میده در واقع تغییر بایوس یه حالت مسکن داره برای کارت.
من هم فکر می کنم شایعه باشه چون اگه واقعا این طور باشه که 290 از 290X شاید بهتر هم بشه که این غیر طبیعیه البته با اومدن 290 هم تعجب کردم که چرا این دو کارت باید اینقدر به هم نزدیک باشن فکر کنم AMD یه فکرهایی داره باید منتظر بودنقل قول:
دوستان r9 270x همان 7870 و r9 280x همان 7970 هست؟
مشخصاتشون رو که نگاه می کردم یکی بود،فقط در چندتا موارد مقداری کمی فرق داشت.
ایا r9 270x و r9 280x مثل 7870 و 7970 خنک هستند که بشه اور خوب زد؟
اینکه gpu clock و memory clock گرافیک های 270x و 280x بالاتر همون اورکلاک شده ی 7870 و 7970 هست؟
قیمت دلاری r9 270x با 7870 و r9 280x با 7970 یکی بود،به نظرتون با همین حدود قیمت 7870 و 7970 که در بازار وجود داره میان دیگه؟
متشکر@};-