نمایی از طراحی احتمالی کولر 390x , که بسیار مشابه 295x2 هست. احتمال اینکه در 390 نسخه رفرنس از کولینگ مایع استفاده بشه زیاد هست
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمایی از طراحی احتمالی کولر 390x , که بسیار مشابه 295x2 هست. احتمال اینکه در 390 نسخه رفرنس از کولینگ مایع استفاده بشه زیاد هست
اگر نسخه رفرنس 390X دارای کولینگ مایع باشه (که احتمالش خیلی کمه!) پس شاهد جهشی در فرکانس، گرما و انرژی مصرفی خواهیم بود!
فکر کنم این سری کوره آجرپزی با قابلیت پختن کاربران در راه باشه!!!:d
@};-
البته علی جان این کارت قطعا یا قویترین تراشه نسل بعد AMD هست و یا یکی از قویترین ها. پس انتظار مصرف خیلی پایینی ازش نمیره و در واقع برای رقابت با MAXWELL GEN3 هست. البته مشخصه این کارت برای یک بازه قیمتی خاص هست , وگرنه برای یک کارت 400-500$ هایبرید نمیزارن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue Rose [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برنامه انویدیا کاملا قابل پیش بینی بود Kepler Refresh رو در قالب Maxwell عرضه کرد، با هسته کودا کمتر(تغییرات در الگوریتم قرار گیری رسته های کودا برای پرفورمنس و مصرف بهتر)، TDP کمتر (پتانسیل فرکانس بیشتر) تراشه های Kepler رو پشت سر گذاشت، این وسط برنامه های AMD مشخص نیست!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
افزایش مرگبار فرکانس Hawaii XT هم دردی در مقابل GM200 دوا نخواهد کرد، معماری GCN 1.2 هم اون طوری که باید از کار در نیومد، بدون هیچ گونه بحثی AMD باید یک برگ برنده مثله Hawaii رو کنه!
اما شواهد موجود که چیز دیگری میگن
@};-
این قسمت به هیچ وجه قابل پیش بینی نبود. همیشه در معماری جدید با افزایش شیدر ها همراه بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue Rose [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطا جان از این بابت گفتم قابل پیش بینی که در زمان جهش از Fermi به Kepler دقیقا چنین برنامه ای اما به شکلی متفاوت پیاده سازی شد.(افزایش هسته های کودا و تغییر در پتانسیل رسته ها)نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
با توجه به قیمت 330$ کارت 970 , به نظر میرسه AMD کلا عرضه 285X رو کنسل کرده چون قرار بوده هفته قبل لانچ بشه که هنوز نشده
هیچ کارتی با نام 285X لانچ نخواهد شد , این کارت اصلا وجود خارجی نداشته. پس TONGA خلاصه شده تنها در 285.
Event جدید AMD در تاریخ 25sep. احتمال رونمایی از gpu های جدید و یا نمونه های ارتقاء یافته فعلی مثل HAWAII XTX
دوستانی که 285 رو با 970 مقایسه میکردن :| منتظر باشن :d
دو تا سوال فنی هم دارم ممنون میشم دوستان پاسخ بدین
ایا پشتیبانی از dx12 مربوط به سی پی یو هم هست ؟ 4770k یعنی پشتیبانی نمیکنه؟
{ این تکنیک هایی که در Far cry 4 و ...به کار برده شده گفته میشه برای کارت های amd هم قابل اجرا هست ، فکر کنم این تکنیک های در قالب Dx 11.3 هستند درسته؟
290 میتونه از dx 11.3 پشتیبانی کنه ؟