چشم حسین جان حتما. یه پک جدید آپدیت فریمور برای کلیه محصولات Phison آپلود میکنم ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم حسین جان حتما. یه پک جدید آپدیت فریمور برای کلیه محصولات Phison آپلود میکنم ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پک جدید فیرمورهای فلش مموری با چیپست Phison
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من هنگام ذخیره (Save) مشکل داشت و ارور میداد . هر همون اول هنگام اجرا مرحله اول که ذکر کردن تیک گذینه را تغییر دهید تغییر ندادم و بقیه راحل را انجام دادم با موفقیت ذخیره شد و مراحل کاملا عادی طی شد و تنیجه هم این بود که فلشم با هیچ روشی درست نشد ولی با این روش درست شد یه دنیا تشکر
دستت درد نکنه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ایشالا بری کربلا .
واسه من اين errorرو داد مشكل از كجاست؟
فايل فريمور موجود نميباشد بايد فريمور مخصوص فلش خود را دانلود كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط msisi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اخرين فايل فريمور كه گذاشته بودين رو دانلود كردم,مدل چیپست فلشم50-ps2251,اگه جديد تر هم هست ميشه لطف كنيد لينكش رو بذاريد.
جديدترينش در پست شماره 62 موجود هست. احتمالا شما تيك قسمت auto isp رو نميزنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط msisi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من هم از همون پست 62 استفاده كردم تيك ها رو هم طبق اموزشی كه دادين زدم ولي باز اون error رو ميده
چيپست هم بايد انتخاب كنيد.نقل قول:
USB 2.0 - PS2251-50
هنگام اين كار هيچ فلش ديگري به سيستم متصل نباشد
دوستان بنده پیشنهاد میکنم که این کارو نکنین !
من با یه نرم افزار دیگه مموری ترنسند رو درستش کردم . ولی الان پورت های USB به مشکل خوردن !
شایدم اون نرم افزار مشکل داشت . نمیدونم .