باتوجه به این که این فلش دیگه تو بازار نیس ...بجاش مبلغ میدن یا یه فلش دیگه؟؟ اگه فلش دیگه ای خواستن بدن ..کدوم برند بهتره؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باتوجه به این که این فلش دیگه تو بازار نیس ...بجاش مبلغ میدن یا یه فلش دیگه؟؟ اگه فلش دیگه ای خواستن بدن ..کدوم برند بهتره؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه نباشه که باید یه فلش دیگه بگیرید. پیشنهاد من Silicon Power هست بهترین فلش ها رو تولید میکنه. مودل Jewel J10 خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط frankenstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عاقا مرسی تشکر میکنم بابت پیگیریتون..خیلی ممنون ...:-*نقل قول:
سلام دوستان ترنسنت 8 گیگ دارم چراغ ابی روی فلش روشن میشه ولی چشمک نمیزنه درایوش هم بالا نمیاد شماره روی چیپس هم خیلی کمرنگه با زره بین هم نتوانستم بخوانم دوستان اگر راهی داره کمک کنید لطفا:((:((:((
سلام دوستان رم گوشی 4گیگ میکرو دارم درایوش میاد ولی فرمت نمیشه اگر راهی داره کمک کنید لطفا:((:((:((
از روش پست اول میتوانید چیپ رو تشخیص بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط janakiebi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام من وقتی ذخیره رو می زنم خطا میده لطفا بگید چه باید بکنم فلشم هم سیلیکون 8 گیگ هست که حجمش شده 8 مگ!!! لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر:((
سلام دوست عزيز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sms1368 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چه خطايي ميده؟
erorr data : burner file
وقتی ذخیره رو می زنم این خطا رو می ده.
راه دیگه ای واسه خوب شدن فلشم نیست ؟
چیپست فلشتون چیه ؟ مدل دقیقش رو بگیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sms1368 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستی من برنامه رو که اجرا میکنم تو قسمت فریمور اتوماتیک رو نداره !