Controller Part-Number: PS2251-33(PS2233) - F/W 07.02.10 [2009-03-17
8 گیگ سلیکون پاور هست که حجمش شده 2 مگابایت اصل هم هست یه دفعه اینجوری شده. الانم میخواد فرمت بشه که نمیشه ، همه برنامه ای رو هم تست کردم برای فرمتش ولی درست نشد!:(
نمایش نسخه قابل چاپ
8 گیگ سلیکون پاور هست که حجمش شده 2 مگابایت اصل هم هست یه دفعه اینجوری شده. الانم میخواد فرمت بشه که نمیشه ، همه برنامه ای رو هم تست کردم برای فرمتش ولی درست نشد!:(
دوست عزیز طبق آموزش اول پیش بروید و ابتدا با نرم افزار chip genius ببینید چیپ فلش شما چه مدل هست. شما تیک DO ISP و Erase code block و Auto ISP را نزنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sms1368 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مرسی با نزدن تیک ذخیره شد. ولی با زدن آپدیت فلشو میشناسه و در خونه 7 قرار میده ولی بعد از ردن استارت سریع کل مستطیل قرمز میشه ! داخلشم 0x1042 نوشته شده.
اگه تمام مراحل رو درست انجام داده باشید نباید مشکلی داشته باشه. اگر هم میخواهید با Team view میتونم مشکلتون رو حل کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sms1368 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقیق انجام دادم بازم ارورر داد ینی نشد. اگه بتونی که ممنون میشم @};-
راستی شما که استادی من یه فلش ترنسندم دارم که وقتی میزنم به سیستم اصلا شناسایی نمیشه واسه ی اونم راه حل دارید ؟
آقایون اساتید عزیز یکی به داد این فلش بیچاره ی ما برسه :(:(
تشريف بياريد ياهو تا شخصا مشكل شما رو برطرف كنم.نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرفان جان میگم اگه حل شد و راه حلش فرق داشت ایجا راه حل رو بزار تا دوستان با مشکل مشابه ایشون استفاده کنند;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون@};-