سلام من هر چی گفتید انجام دادم ولی نتونستم re5 سیو کنم .
:((
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من هر چی گفتید انجام دادم ولی نتونستم re5 سیو کنم .
:((
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط blaze [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر طبق توضیحات پیش رفته باشید نباید مشکلی باشه ، یک بار بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید ، اگر نشد دوباره gfwl رو پاک کنید کامل و اقدام به نصبش کنید طبق توضیحات تاپیک .
در ضمن عزیز دل سعی کنید طبق قوانین در محیط انجمن فارسی تایپ کنید ، در غیر اینصورت پست شما ویرایش می شود
مرسی داداش نتیجه داد ...! ;-)
رو بازی GTA IV , Fable 3 اومد.
تشکر تشکر تشکر !!!
سلام و خسته نباشی. اقا من همه این برنامه رو نصب و آبدیت کردم (gfwl) بازی مربوطه gta iv هست . بازی اجرا میشهgfwl کار میکنه ولی یک مشکله بزرگ هست اونم اینکه Create Offline Profile نداره . اصلا بازو آفلاین نمیتوونی بازی کنی.چیکار کنم ؟:(
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein_kh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای ساخت پروفایل آفلاین ، اگر هنگامی که متن حاوی ویژگی های gfwl را به شما نمایش می دهد دقت کنید ، یک لینک به نام Create A Local Profle هست که با کلیک کردن روی این لینک به صفحه ی ساخت اکانت آفلاین هدایت می شوید
joker عزیز ممنون از راهنمایت . مشکل هل شد. تشکر تشکر.
فقط یک سوال . من وقتی میخوام سیو گیم قبلیم رو استفاده کنم . سیو رو که در محل مربوطه میریزم. میرم داخل بازی . وقتی داره سیو لود میکنه . فیلد میزنه و نیو گیم درست میکنه مشکل کجاست ؟
سلام من دو هفته پیش بازی Virtua Tennis 4 و طبق آموزشی که گذاشتین انجام دادم درست شد و بازی کردم تا دیروز که یه دفه بازی از کار افتاد و این ارور رو میده :|
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد صبح ویندوز رو عوض کردم گفتم شاید از ویندوز باشه که بازم این ارور رو داد:(
کسی نیست کمک کنه؟
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط hardboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نسخه از GFWL رو دانلود و نصبش کنید ببینید که مشکلتون حل میشه .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن عزیز دل شما بعد از نصب مجدد ویندوز مراحل بالا رو برای نصب دوباره ی GFWL طی کردید ؟
داداش منم 2 هفته پیش همینو نصب کردم که درست شد الان هر کاری میکنم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته wllogin_64 نصب نشد رفتم wllogin_32 دانلود کردم نصب شد ولی بازم مشکلم حل نشد
آره بعد نصب ویندوز همین کارا رو انجام دادم
- - - Updated - - -
داداش منم 2 هفته پیش همینو نصب کردم که درست شد الان هر کاری میکنم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته wllogin_64 نصب نشد رفتم wllogin_32 دانلود کردم نصب شد ولی بازم مشکلم حل نشد
آره بعد نصب ویندوز همین کارا رو انجام دادم