مرسی بابات تبریک ;) اینترنت وصله و من با شیلتر شکن fg امتحان کردم ولی باز هم همون ارورو رو میده!!!:( چی کار کنم؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی بابات تبریک ;) اینترنت وصله و من با شیلتر شکن fg امتحان کردم ولی باز هم همون ارورو رو میده!!!:( چی کار کنم؟؟؟
gfwlivesetup.exe رو به فایروال و آنتی ویروستون معرفی کنید.
اگه باز هم این ارور رو داد اون ها رو غیر فعال کنید و دوباره امتحان کنید.@};-
آنتی ویروس من avast هست، چطوری باید معرفی کنم؟ منظورتون اینه که اسکنش کنم؟؟:(نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه عزیز.منظورم از معرفی قرار دادن در لیست استثناء های آنتی ویروس بود که باهاش کاری نداشته باشه.
اگه فایروال جداگانه ای داری باید تو اونجا هم آدرس اون فایل رو که گفتم اضافه کنی و اجازه دسترسی بهش بدی.اگه نه که باید این کار رو تو فایروال خود ویندوز انجام بدی.:)
راستی User ی که هستی ادمین هست دیگه؟
آره آدمین هستم ولی خب وقتی run as administor رو میزنیم باید درست بشه دیگه مگه نه؟;)
b-)آقا برای اینکه بازی سیو بشه یه کد میخواد باید چیکار کنیم خیلی ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed masterboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیز دل کد لازم نیست ، هنگامی که بازی رو که به gfwl نیاز داره اجرا می کنید برای اولین بار از شما می خواهد که یک پروفایل بسازید که شما Create Offline Profile رو انتخاب کنید .
اینجوری پروفایل به صورت آفلاین ساخته می شود و بازی سیو می شود .
بابا یکی به داد من برسه:((:((:(( خوهشا" کــــــــــــــــمـــــــ ــــــــــــــک :(:((
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali-h [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما برو داخل کنترل پنل و سپس Internet Options و بعدش وارد تب Connection بشید و سپس وارد گزینه ی Lan Setting و در پنجره ی جدید تیک گزینه ی Automatically Detect Setting رو بزنید و ببینید که مشکل حل میشه یا خیر .
در ضمن عزیز دل شما یک بازی رو که نیاز به GFWL داره رو اجرا بکنید و ببینید که GFWL در اون بازی کار می کنه یا نه .
اگر کار بکنه که دیگه مشکلی نیست :d
gta iv رو اجرا میکنم ، در اولین لودینگ بازی میپره بیرون و ارور gfwl میده:(...... اون کاری که گفتین رو الآن انجام میدم ، امیدوارم که درست بشه:| مــــــــــرســــــــــــ ی;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط the joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]