سلام...من نسخه ی 70 mb را دانلود کردم...نصبش میکنم و lunch رو میزنم اکانت هم ساختم..ولی بازی Virtua Tennis 4 رو که میارم ارور ویندوز لایو میده و میگه نصب نشده چیکار کنم:((:((:((:(:(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام...من نسخه ی 70 mb را دانلود کردم...نصبش میکنم و lunch رو میزنم اکانت هم ساختم..ولی بازی Virtua Tennis 4 رو که میارم ارور ویندوز لایو میده و میگه نصب نشده چیکار کنم:((:((:((:(:(
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali gh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میشه متن ارور رو بنویسید تا بهتر بشه شما رو راهنمایی کرد .
اکثر اوقات که بازی اجرا نمیشه و ارور gfwl رو می ده به خاطر یه فایل dll به نام xlive.dll هست که در داخل پوشه ی system32 در ویندوز های 32 بیتی یا syswow64 در ویندوز های 64 بیتی هستش که ممکنه به هر دلیلی پاک شده باشه یا هنگام نصب اصلآ نصب نشده باشه ، در این صورت شما خودتون باید به صورت دستی اون رو در محل مربوطه کپی کنید .
من ویندوز لایو رو نصب کردم....و وقتی windows live id و password رو که ساختم میزنم میزنم میره تو games dor windows marketplace ??ارور بازی ویرشال تنیس هم اینه "failed to initialize games for windows live.this application will now close" .ولی ویندوز لایو کامل نصب میشه...ویندوزم هم 8 هستش...xlive.dll هم در پوشه ی سیستم 32 بود من اونو تو پوشه ی syswow64 و پوشه ی خود بازی هم کپی کردم نیومد..لطفا کمم کنید ممنون
:(:(:((:((
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali gh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما از داخل کنترل پنل gfwl رو پاک کنید و بعدش از لینکی که در پست اول قرار دارد طبق آموزش قدم به قدم عمل کنید ، مشکل 100 در صد حل میشه .
آقا من همه کار هارو کردم ولی اون جا که گفتید "بعد از اینکه سیستم بالا اومد بازی مورد نظر خودتون را که به GFWL احتیاج داره رو اجرا کنید و کلید Home روی صفحه کلید خود را فشار دهید ، مشاهده می کنید که پنجره ی GFWL باز می شود"اصلا بازی اجرا نمیشه و همون ارور رو میده....چیکار کنم......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((:(( :(:(........اون فایل ها رو هم از تو syswow64 کپی و تو سیستم 32 کپی میکنم...:((:(:(:(:((:((:((
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده یه گشتی زدم ، مثل اینکه خیلی ها با این بازی مشکل دارن .
شما برای اینکه مطمئن بشید مشکل از GFWL نیست یه بازی دیگه که احتیاج به GFWL داره مثل بتمن رو نصب کنید ، اگر اونجا کار کرد پس مشکل از GFWL نیست .
برای حل مشکل این بازی شما این راهو امتحان کنید ، انشاالله مشکل حل میشه .
اول به آدرس C:\Users\Your Username\Documents\Virtua Tennis 4 برید .
سپس ابتدا پوشه ی Saved Game واقع در پوشه ی Virtua Tennis 4 رو ازش یک بک آپ بگیرید ، سپس کلآ پوشه ی Saved Game رو پاک کنید .
بعدش روی آیکون اجرایی بازی کلیک راست کنید و گزینه ی Run As Administrator رو انتخاب کنید و ببینید که بازی اجرا میشه یا نه ؟
آقا من اون کار هایی روکه گفتید کردم این دفعه این ارور رو میده..."configuration file is either corrupt or missing.please restart virtua tennis 4" من این بازی را رو سون بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.خیلی ممنون که سریع جواب میدید....:((:( فک کنم اگه یه ##### سالم بریزم مشکل حل میشه...ولیcrack ازش پیدا نکردم و نسخه ی black box هستش...ممنون
آقا دمتون گرم بازی با همون روش اجرا شد.....خیلی خیلی خیییییییییییییلی ممنون....دمتون گرم..................:-*=d>:x:)) خیلی آقایی :d
سلام
این نسخه gfwl با بقیه فرق داره؟
نسخه های قبلی gfwl رو ویندوز 8 کار نمی کنه ، یعنی وقتی که وارد بازی می شید کلید Home کار نمی کنه و در نتیجه بازی هایی که برای سیو از gfwl استفاده می کنند سیو نمی شن و علاوه بر اون اگر کسی اکانت gfwl هم داره نمی تونه بهش دسترسی پیدا کنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamadbastin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی این نسخه روی ویندوز 8 کاملآ کار می کنه و هیچ مشکلی نداره ، بنده خودم تست کردم روی ویندوز Pro 64 بیتی و صد در صدر تضمینیه :d