قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

mahak-charity

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
Like Tree2Likes
  • 1 Post By amirsss
  • 1 Post By SYNCMASTER

موضوع: مشکل حرارت عجیب و خنده دار کارت گرافیک در حال انقراضم !

Threaded View

OCH Member sLanG آواتار ها
    تشکر شده 40 بار در 8 پست
    sLanG آنلاین نیست.

Talking مشکل حرارت عجیب و خنده دار کارت گرافیک در حال انقراضم !

اقا اول بسم اله بگم سیستم من از این ذغالیاس دوستانی ک های-اند پسندن این تاپیک براشون کسل کننده نشه ی وخت
    -----
    بنده ی کارت گرافیک در حال انقراض دارم تا موقعی ک سیستم جدید میخوام جمع کنم میخوام زنده نگهش دارم اگه نمیره حالا
    روم نمیشه اصن اسم و برندشو بگم لامصب انقد که تایتانه (7 سال پیش ی بچه 15 ساله بره سیستم جمع کنه دیگه چ انتظاری دارین ؟)
    برند : BIOSTAR !
    سری: Nvidia 9400 GT !
    gpu clock:550MHz
    memory clock:333MHz
    overclock:
    GPU CLOCK : 700 MHz
    MEMORY CLOCK : 433 Mhz
    کاملا پایدار
    من وختی(وقتی!) اون موقع ها بازی میکردم ... حرارت کارت از 58 درجه بالا تر نمیرفت ! حالا ک بازی نمیکنم ... حتی اورکلاکس هم نمیکنم(!!!) حرارتش از 63 پایین تر نمیره !!!!!!
    جای خنده داررش اینجاس ک وقتی من سایت مبارک یو.تی.یوب رو باز میکنم در عرض 2 ثانیه(واقعن دو ثانیس!)دمای کارت از 63 میره تا 70 !!!!!!!
    خب اورکلاکش هم میکردم دیگه چرا دروغ؟(مورچه چیه ته دیگش چی باشه) ولی دمای کارت اینطوری نمیشد خداوکیلی
    همین 3 روز پیش کل سیستم فسیل شدمو ریختم بیرون تمیز کاری کردم خاکشو گرفتم ... اندازه 7 تا فرش 200 میلیونی از تو کارت گرافیکم خاک جمع کردم... هیتسینکشو باز کردم قشنگ شستم()
    بعد دوباره فنشو روغن کاری کردم مثل بنز کار میکنه ولی داره میمیره حالا
    الکی داغ میکنه در حالی ک هیچ پردازشی هم نمیکنه .... (نگید ک داره میمیره فقط )
    این اسکرین شات هارو ببینید باور میکنید چی میگم ! همین الان ک دارم اینجا موضوع مینویسم دماش 66 درجس !!!!!!
    حتی در حالی ک اورکلاک نیست دما فقط یک درجه پایین تره
    فقط ی کاری بگید بکنم اینو از مرگ نجات بدم فهمیده میخوام سیستم جدید جمع کنم خودشو زده ب موش مردگی

Motherboard : Still Alive ! Processor : Retired Old Man
    Main Memory : Still Working Graphics Card : Dust Eater :))
    Cooling : What da Hell ? Power Supply : 1000w Fake :))

2. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از sLanG تشکر کرده اند:

mohammad72 (25th January 2016),SYNCMASTER (25th January 2016),Veyron (25th January 2016)

کلمات کلیدی این موضوع