
نوشته اصلی توسط
m.esfahan
سلام
بنده هم دو روزی هست که نسخه pro ویندوز 10 رو نصب کردم، از لحاظ سرعت که مشکل خاصی نداره اما برای کسی مثل من که قبلا با ویندوز 7 کار می کرده، رابط کاربری ویندوز 10 یه کم گنگ و ناآشنا هست، و یه کم مشکل ایجاد می کنه که البته در آینده عادت می کنیم!
یه نکته مهم که وجود داره، اینه که آپدیت ویندوز 10 کاملا خودکار هست و نمیشه به صورت مستقیم غیر فعالش کرد که این برای ما ایرانیها با وجود اینترنت کند و گران، مشکل محسوب میشه. البته میشه این مشکل رو با یه سری ترفند های جانبی حلش کرد اما به راحتی ویندوز 7 و 8 نیست.
نکته ی دیگه، اینه که این ویندوز هنوز یه سری باگ ها و مشکلاتی داره که بنده شخصا مشاهده کردم. به دوستانی که هنوز این ویندوز رو نصب نکرده اند پیشنهاد می کنم فعلا این کار رو نکنید و صبر کنید تا مشکلاتش رفع بشه.
در کل ویندوز خوبی هست و زمانی که مشکلاتش رفع بشه خیلی بهتر میشه.