نوشته اصلی توسط
smrbh
سلام
از بین دو پاور زیر کدومشون از قدرت و عملکرد بهتری برخورداره . ممنون میشم دلیلشو هم بگید ( جهت اطلاع خودم میخوام )
Green GP 1600B-OC
Enermax Platimax 1500W
علت اصلی هم قیمت این محصولات است . در ساخت این 5پاور ( سه مدل از مکس ریوو و دووات انتهای پلاتی مکس ) تکنولوژی های خاص استفاده شده که مبتکر آنها انرمکس و در راندمان و استیبل بودن پاور مهم هستند. و علت قیمت با لاتر هم همین تکنولوژیهاست.
Copper_ Bridge Array:
در پاورها دیگر بعد از اینکه ولتاژ های 3.3 و 5 و 12 تولید شد , این ولتاژها از طریق سیم به پشت برد ماجولار پاور منتقل می شود . میدانیم طول سیم و ضخامت آن بعث افت ولتاژ و گاهی با اثرات میدانی باعث ریپل می شود .
ولی در این 5 مدل از ساختار فوق استشده یعنی بعد از خازنهای دی سی خروجی که همه در یک صف طراحی شده اند ( آرایه ) برد ماجولار لحیم شده و هیچ سیمی برای انتقال جریان وجود ندارد و طبیعتا" ریپل ناخواسته و افت ولتاژ هم تا حد زیادی از بین میرود.
خوب این طراحی ها برای استفاده های بسیار حساس و حرفه ای مفید است و البته گرانتر هم هست.
FMQ : Full-zone Magnetic Quadrant design
نسبت شار مغناطیسی به شدت میدان مغناطیس را در یک نمودار دو بعدی در نظر بگیرید . در پاورهای دیگر غیر از این 5 مدل , پاور تنها در نیمه اول ( هر دو مثبت ) استیبل است و کار می کند .ولی در این پاورها در هر چهار ربع نمودار پاور اسیبل است و دارای ماکسیموم بازده است.
این طراحی مربوط به ترانس اصلی پاور است.
اما به نظر خود من انرمکس انتخاب بهتری هست چیزی که techpowerup از اش خیلی تعریف کرده ریپل/نویز بسیار کم این پاور هست(محصوصا لاین 12v) در فول لود که بیشتر از 30mv نرفته ولی طبق گفته خود سایت گرین مدل 1600 در فول لود 40mv هست